[]

benelux turu... ülkeler arası transferler?

bir şehirden bir şehire gidiş örneğin;

şehirler arasi mesafeler :
amsterdam - brüksel : 200 km
brüksel - paris : 310 km
paris - lüksemburg : 360 km
lüksemburg - düsseldorf : 230 km

bunlar sanırım otobüsle yapılıyor hep, peki yorucu olmuyor mu? az buz mesafe değil, her seferinde valizleri al götür-getir filan. otobüsler nasıl?

 
Amsterdam'dan Paris'e otobus yapmistim bir kere, otobus iyiydi. 7 saat surdu, gece yolculugu.


  • delifaruk  (17.12.14 21:56:00) 
ams - bru - paris arası hızlı tren var
bru -dus arası da hızlı tren olması lazım.

  • spankenstein  (18.12.14 01:05:46) 
Amsterdam-Brüksel, Brüksel-Paris arasını otobüs ile gidebilirsin. Tren fiyatları otobüsün 2 katı düzeyinde. Otobüsler güzel. Doğu Avrupa'dakilerden kat be kat iyi. Paris-Lüksemburg Lüksemburg-Düsseldorf için ise SNCF Ve Deutsche Bahn'ın sitelerine bakarsın. Paris, Brüksel ve Amsterdamda otobüslerin seni bıraktığı yerler Metro istasyonlarına yakın. Buralardan kalacağın yerlere metro ile geçersin. Brüksele 2 gün ayırdıysan 1 gününü kes Brugge'e ayır.


  • yazar kasa  (18.12.14 14:43:02) 
soru yanlış anlaşılmış, siz paket turlardan bahsediyorsunuz sanırım.
vasat bir tur şirketi ile gidiyorsanız otobüsler vasatın altı olur.
vasatın üstü bir tur şirketi ise otobüsler vasat olur.

yine de batı avrupada otobüs firmaları görece olarak daha iyi deniyor.
dediğim gibi, gittiğiniz tur şirketinin anlaştığı otobüs firmasına bağlı.

8 günlük bir balkan turuna katılmıştım. her gün başka bir ülke. her gün bavul aç bavul topla.
ama değiyor mu, değiyor tabii. bir ülkeden bir ülkeye otobüsle geçmek çok keyifli.
bir de bu tip çok ülkeli turlar için bavul içi düzenleyiciler çok faydalı. her ülkeye ayrı bir paket yapabilirsiniz. www.bloggang.com
  • icemint  (18.12.14 14:54:08 ~ 14:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.