[]

Yurtdışı İş Bulan Ajans

Selamlar Kattegatlılar!

başlık tam oturdu mu emin olamadım ama sorum şu ;

Beni istediğim bir ülkede işe yerleştirecek, karşılığında da tamamen atıyorum 3 ay boyunca maaşımın yarısını alacak. Ya da önceden belli bir para alacak, ya da sonradan alacak.

Aşağı yukarı böyle çalışan legal kurum/ajans gibi bir şey var mı?

Saygılar!

 
Headhunter


  • emekli intihar komandosu  (17.12.14 18:57:28) 
legal kurum bulunmaz. illegal bulunur bulunmasına da usulsüzlüğün tespiti halinde avrupa'da schengen içinden uzun süreli veya sınırsız ban yiyebilirsiniz. rusya için falan olabilir ama.

avrupa birliği için işverenin önce kendi ülkesi, sonra avrupa birliği üyesi ülke vatandaşları içinden istihdan yapması gerekiyor. yok illa dışarıdan biri olacaksa da yerli kişinin aldığı maaştan daha düşüğe çalışırım abi beni alın diyemiyorsun.

böyle çalışan kurum olamaz zaten ancak danışmanlık falan olsa mesela 6 ay danışmanlık alsan falan desek, parasını verip iş buldurmak için sırada bekleyen adam çok bunun için, bundan dolayı böyle yapıların olmadığını anlıyoruz, hele ki şu ülke olsun diyeceğin bir şey mümkün değil. kaçaklık her zaman işler ama, riski göze alırsan.

donanım, tecrübe çoksa dil tamamsa dünyanın her tarafında iş var.
  • uykusunu yakalayan adam  (17.12.14 19:03:00 ~ 19:04:46) 
kalifiye çalışansanız geçebilirsiniz tabi ki. agency olarak çalışan onlarca firma var. ancak gideceğiniz ülkenin bu işe bakan yabancılar ofisini ikna edeceği için kalifiye iş ve yüksek maaş şart.


  • prodeq  (17.12.14 19:11:37) 
illegal olur, bir sekilde bulursun cok kalifiye olmayan bir is ama duzgun avr. ulkesinde yillar sonra bile bir sekilde anlasilirsa tum haklarini alabilirler. hukuk ve insanlarin hukuka bagliligi cok ciddi.

bekleyebilirim dersen egitim icin gitmeyi dene, master yaptiktan sonra calisma izni alabiyorsun
  • christopher nolan  (17.12.14 19:34:49) 
insan kaynaklari sirketleri/head hunterlar. ustelik senden para da almiyor.


  • crucio  (17.12.14 19:44:20) 
Head hunterları biz bulamıyorduk onlar bizi buluyordu değil mi?


  • Nocturne  (17.12.14 19:50:32 ~ 19:51:43) 
senden para almayan, yerleştirdiği her insan için işverenden para alan recruitment agency denen şeyler var. ama ingiltere için konuşacak olursam AB vatandaşı değilsen senin cv'ni işverene gönderecekleri cv'lerin en altına koyarlar, çok aranan istisnai bir yetenek vs sahibi değilsen.


  • slackerbitch  (17.12.14 20:01:33 ~ 20:03:19) 
Mesela ben İskandinavya'ya gitmek istiyorum. Faroe Adaları bile olur. Beni legal bir şekilde oraya yerleştirmesi için birinin bir iş erbabı mı olmam gerekli? Bu arada öğrencilik falan çoktan geçti.


  • Nocturne  (17.12.14 21:06:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.