[]

D-Smart Yeni Üyelik Açılmayan Kanallar

Spor ve yetişkin kanalları hariç full paket üyelik yaptırdım, bugün açıldı ama bazı sinema ve dizi kanalları açılmıyor, destek hattını henüz aramadım, sorun ne olabilir?




 
allah kurtarsın kardeşim d-smart kadar tehlikeli firma tanımadım ben taahütümüz bitiyordu bu ay babamı kandırmışlar full paket 20 lira ödeyeceksiniz tüm maç ve film kanalları var diye sadece normal kanallar açık gerisi tamamı kilitli.
Sorun full paket almamış olabilirsiniz.

  • bluebey  (17.12.14 00:21:55) 
destek hattını arayın gece baya boş oluyor. hatta acil bir sorununuz yoksa hep gece arayın. 24 saat destek veriyorlar ve sabaha karşı malum hep müsait.


  • herospower  (17.12.14 00:37:04) 
Nasıl bir uyarı veriyor? Kanalda sorun var veya sinyal yok diye bir uyarı mı? Yoksa aboneliğiniz bu kanalı kapsamıyor gibi bir uyarı mı? eğer ilk dediğimse çanak anteninizle ilgili bir sorun olabilir. Şu anda evde d-smart + internet kullanıyorum. İki odaya kendi balkonumuzdaki çanaktan salona ise binadaki merkezi çanaktan uydu bağlantısı . D-smart uydu alıcısıyla salonda bütün kanallar açıkken, diğer iki odaya geçtiğimde bazı belgesel ve sinema kanalları açılmıyordu. Kanalda sorun var veya yayın yok uyarısı alıyordum. Sizde de böyle bir durum varsa çanağınıza bir baktırın.


  • Dr_Stat  (17.12.14 07:56:51 ~ 07:58:06) 
@dr- stat kanalda sorun var ya da sinyal yok diyordu, çanak antenin biraz çevirilmesi gerekiyormuş, sorun çözüldü, teşekkürler.
@bluebey tivibu dan sıkılmıştım, umarım memnun kalırım, paket full sorun yok o konuda.
@herospower destek hattı akıl verdi çözdük.
  • elbar  (17.12.14 15:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.