[]

Ucak bileti puani kazandiran kartlardan en avantajlisi hangisi?

Miles&smiles, adios, wings falan vay ya, hangisi daha avantajli?




 
miles&smiles normal kart var. kampanyalar ve uçuşlar ile 3 ayda 20.000 mil birikti. bir yurtdışı gidiş-dönüş, bir de yurtiçi tek yön bilet aldım.

bir de adios var. onunla da iki kez yurtdışı gidiş-dönüş uçtum.

bence böyle bir ikili yeterli olur. miles&smiles ile uçuş milleri, kampanya milleri falan biriktirirsin. adios ile ise harcadıkça kazanma olayına girersin. adios ile aldığın biletler miles&smiles mili biriktirmene de yardımcı oluyor.
  • bira sisesi kapagi  (16.12.14 18:22:36) 
miles and smiles'da havaalanı vergisini kendin ödemen gerekiyor, wings'de eskiden gerekmiyordu ama şu anda nasıl bilmiyorum. bazen havaalanı vergisi ödemek bileti kendi paranla almandan daha pahalıya geliyor, bir de üstüne milin gidiyor.

ayrıca wings'in avantajı istediğin havayolundan bilet alabilmen. miles and smiles ile hala sadece thy bileti mi alınıyor bilmiyorum, o da değişmiş olabilir.
  • slackerbitch  (16.12.14 18:56:39) 
Vakıfbank'ın World Card'ını kullanan arkadaşlar puan sistemini çok övmüştü. Normalde biriken puan uçak bileti alırken 2 ya da 3 ile çarpılıyormuş. Buna benzer birşey demişlerdi.


  • cosa nostra  (16.12.14 19:05:06 ~ 19:05:19) 
Vakıfbank bu konuda acayip iyi beyler.özellikle avanspuan kullanıp puan borcunu kapatmak falan çok iyi


  • panu  (02.01.15 00:21:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.