[]

Evde rakı yapmak

Evde rakı yapan var mı aranızda, zor bir şey mi?




 
ben satın alıyorum.


  • mahone  (16.12.14 00:01:19) 
raki cok zahmetli bir icki. yapsan bile tadini tutturamazsin.

ama bira ve sarap yapmak oyle degil. hatta farkli bira cesitleri icin youtube'da binlerce video var.

www.youtube.com
  • goo.gl  (16.12.14 00:24:41) 
Evde yapilacak bir sey degil raki.yalandan imbik satiyorlar yapmak icin falan ama olmaz onunla.

Zor mu derken,evet zahmetli bir is ama konu zorlugu meselesi degil.zor diyen adam gidip bakkaldan alip icmeli.benim icin senlik gibi bir durumu var.3-5 adam birlesip izmire bir ciftlige gidiyoruz,oradan manisaya gidip uzum aliyoruz.geriye gelip bildigin basincli kaplar teorisiyle ugrasiyoruz.birinci gun distilasyonu aliyoruz ve bunu tekrar dutla distile ediyoruz.ortaya cok acik sari renkli bence cok kaliteli bir brandi cikiyor.anason destilesini ben tercih etmiyorum.kuru uzumden yapilanida sevmem.o yuzden senede bir sefer yapip tadina varip konuyu kapatiyoruz.
  • cizgilipijama  (16.12.14 00:41:23) 
babam yapıyor zor olduğunu sanmıyorum ama nasıl hiçbir fikrim yok.


  • 111111  (16.12.14 10:30:16) 
yıllardır yapıyorum. yazılanların aksine çok kolay ve ucuz.


  • matematik koyu  (16.12.14 15:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.