[]

kız isteme

arkadaşlar 1 ay sonra kız istemeye gideceğiz. zaman daraldıkça heyecan artmakta. kız isteme ve nişan ikisi bir arada olacak kız evinde. müstakbel nişanlım o gece için özel bir şeyler olsun istiyor. örnek olarak;x ve y'nin nişanı şeklinde kitap ayracı,damada özel kahve fincanı, özel hazırlanmış ikram masası gibi şeyler var. sizin gördüğünüz bu duruma uygun yaratıcı fikirlere ihtiyacım var. bi arkadaşım nişanında (istemesinde) şöyle yapmıştı çok hoş görünmüştü vs. şeklinde önerileriniz beni ziyadesiyle mutlu edecek.




 
çıtayı çok yükseltmeyin daha düğün var :d


  • la noix  (15.12.14 09:48:41) 
@la noix, sormayın hiç. o kadar heyecan yaptı ki bir şeyler yapmazsam bana saracak kesin :)


  • asilsiz suclama  (15.12.14 09:56:20) 
sen git özel kahve fincanı al, sana o fincanda tuzlu kahve içirsinler :) aklıma fikir geldi: uzun süredir görmediği bir yakınını, süpriz olarak kurdele kesmeye getirebilirsin. büyük olsun ama :)


  • cok iyi yol  (15.12.14 10:00:07) 
Benim nişanlım söz için kurabiye yapmisti, uzerinde boyle gelin damat figurleri ve onunla benim adim yaziyor. Onlari paketleyip kurdale ile baglayip kenarinada nikah sekeri gibi etiketle tarih ad soyad falan yazmisti. Herkes cok begenmisti.dusunurseniz boyle kurabiye falan o gunden sonra bu ise basladi nisanlim, sizin icinde yapar oyle bardak falan pahaliya gelir.


  • pinman  (15.12.14 10:13:36) 
Bildiğim kadarıyla bu zımbırtılar zaten kız tarafının? Sen afili bir çicek ve afili bir pasta ile git yeter.


  • twelfth  (15.12.14 10:15:43) 
@twelfth, kesinlikle öyle. ancak farklı fikirler konusunda yardımımı istedi.

@pinman, önerileri toplayıp sunayım da bi gerekirse irtibata geçeriz hocam.
  • asilsiz suclama  (15.12.14 10:23:12) 
  • esmer  (15.12.14 11:22:58) 
twelfth +1 ama pasta olmaz bence nişan çikolatası alacaksın. Başka birşeye karışma ne istiyorsa yapsın.
Çikolatayıda hazır yapılmış alma pastaneden geçiriyorlar. Güzel bir çanak, kase filan al bir yerden (Şark Han olabilir İstanbuldaysan) güzelce içini doldurt kaliteli bir çikolatayla süslesinler götür.

  • poseidon1  (15.12.14 11:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.