[]

Hollowlife seni seviyorum

Sayın hollowlife
Bu duyurunun 7. hesabı, belki sekizdir. Aslında kaç olduğu da pek umrumda değil.
Her defasında inatla ısrarla beni uçurdun. Sana karşı ne kin ne de nefret besledim. Sanki moderatör yapıldıktan sonra kaderine terk edilmişlik sezdim, bi mazlumluk bir yara.
Şimdi bu hesabımda da bir duyuruda cevap olmasına rağmen neden olduğunu anlamadığım biraz cevabımı silmişsin.
Neden diye yine sormayacagim, kolay gelsin hollowlife.
Başka arkadaşlar da açık mektup yazmak isterse diye soru şeklinde açıyorum

 
Kendisi afganistanda askerlik yaparken ona çektiren şube müdürüne benzemiş iyice.


  • yatagants  (14.12.14 11:56:48) 
Cevaplarinizin silinmesini neden bu kadar onemsiyorsunuz (ciddi bir emek sozkonusu değilse)? Yani geyik amaçli yazdiginiz bir cevabin silinmesi neden bu kadar önemli?

Hollowlife i taninan etmem. Bu tabir coktandir dikkatimi çekiyor. Nedenini merak ediyorum.
  • damdanakan  (14.12.14 12:41:10) 
Önemli değil panpa
Sadece bi sildiginde emek vardı

  • kahve kokusu  (14.12.14 12:50:20) 
Bir insan böyle bir sitede neden 8 kere hesap açar? Ne acayip adamlarsınız.


  • arnold schwarzeneger  (14.12.14 13:38:27) 
hep aynı cevabı veriyorum; hollowlife bize aşık <3


  • sheridans  (14.12.14 13:41:44) 
Niye açmasın nedir yani, keyif meselesi. İlla no life iması yapmak zorunda değilsiniz. İnsan sevdiği birşeyi yapmakta özgür, kimseye zarar vermediği müddetçe. Burda da öyle bir zarar göremiyoruz.

Üçüncü nikten saygılar. Benim gardiyan başka.
  • emirkulu2  (14.12.14 13:43:02) 
Hail Hollowlife!


  • efrasiyab87  (14.12.14 14:42:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.