[]

Bekar İçin Buzdolabı Tavsiyesi

Bekar ve yalnız yaşayan bir erkeğim. Eski bir buzdolabım var ve buzlanma, iyi soğutmama, aşırı enerji tüketimi vs. nedenlerle kendisinden kurtulmak istiyorum. 900-1000 liralık no frost özellikli bir buzdolabı almaya karar verdim. 2, en fazla 3 taksitte ödeyeceğim. No frost dışında hangi özellikleri arayayım, hangi modeli önerirsiniz?




 
No frost yerine low frost alın daha az enerji tüketiyor demişlerdi. Bir araştır derim.


  • onexey  (13.12.14 22:52:38) 
Eğer az da olsa buzlanma yapıyorsa tercih etmem açıkçası, buzlanmadan illallah ettim. Ama no frost'un çok sağlıklı bir olay olmadığını da hatırlar gibiyim.


  • arandur  (13.12.14 22:57:19) 
valla yeter dersen "nexon" marka mini buz dolabı aldım. 299tl. A+ yıllık 124KW tüketimi var. ben çok memnunum.


  • ibomiu  (13.12.14 23:07:12) 
Mini olmaz hocam, çift kapılı dolabımı dolduruyorum. "Samsung RT38FAJEDWW A+ 385 Lt NoFrost Çift Kapılı Buzdolabı" gördüm, o bana iyi gibi geldi.


  • arandur  (13.12.14 23:14:18) 
istanbul'da haramidere carrefour'un arkasında eskidji bazaar diye bir avm var. vestel'in outlet mağazası var. çift kapılı a++ no frost 80x190'lık (4 kişilik aile için diye tanımlanan) yeni buzdolabını 3 yıl vestel garantili olarak alabiliyorsunuz. ucuz olmasının tek nedeni ürünlerden birkaç tane "seri sonu" olara kalmış olması.


  • madarch  (13.12.14 23:42:04) 
yazdiginiz samsung buzdolabinin bir ya da iki ust modelini aldim, biraz daha genis olanini iste. baska bir farklarinin oldugunu sanmiyorum. 3 aydir kullaniyorum, gayet memnunum. bekarim.


  • archvile  (14.12.14 00:03:06) 
en çok tercih edilen ve en ucuz buzdolapları:

www.akakce.com
  • yirmisantim  (14.12.14 00:51:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.