[]

memuriyete başlamak için gerekli tebligat şeysi ne zaman gelir ?

istanbul'da oturuyorum ve istanbul'a atandım. "adresinize tebligat gelecek, tebligatı aldığınızın ertesi günü işbaşı yapmanız gerekir" dediler eyvallah dedik. işyerine teslim etmem gereken belgeler için 8 aralık'a kadar zaman vermişlerdi. şimdi bu tebligatın gelişi yılbaşına kadar sarkar mı yoksa daha erken gelme ihtimali var mı ?




 
kurumu arayabilirsin. yaşadığın şehre atandığın için tebligatı beklemene gerek yok. kurumla görüş, girişini yapsınlar. (her geçen gün maaşından eksiliyor)


  • cumaya gittim gelicem  (12.12.14 12:20:55) 
hiç gelmeyebilir. ben kendim şahsen bizzat yaşadım oradan şeyediyorum.


  • nedendir bilinmez  (12.12.14 12:29:30 ~ 12:29:41) 
ben adrese gelmesini beklesem 450 gündür çalışmıyo olurdum
internette duyurusu oluyor, ordan takip edin. 24 saat içinde işe başlamak gerektiğinden kaçırmayın

  • la noix  (12.12.14 13:25:56) 
ya belgeleri ilk teslim ettiğimde söylemişlerdi "tebligat gelicek bıdı bıdı bıdı" diye. buraya sormadan önce telefon açmak da aklıma geldi de yani benzer durumlar var mıymıştırdı acaba diye sorayım dedim. gerçi okulu aramamakta haksız değilmişim. ilk aradığımda başka yere aktarma bahanesiyle telefonu hattan düşürdü danalar. ikinciye aradığımda zilyon kere çalan telefonu açtıktan sonra bezmiş bir ifadeyle "uff bz sz tblgt gndrcz tmm kib optm by .s.s.s" minvalinde bir cevap verince aslında aradığım cevabı almış oldum.

neyse bekliyoruz bakalım.
  • kuul  (12.12.14 14:02:27 ~ 14:03:48) 
bana ne tebligat ne telefon geldi kardeş. ilk 15 gün falan sürekli aradım darladım hadi ne zaman başlıcam diye çünkü para lazımdı acilen. sonra adamları daraltmıyım yarın bi gün yüz yüze bakıcam diye bıraktım her seferinde biz sizi arıycaz diyolardı çünkü. 21. günde öğleden sonra aradılar ne zaman işe başlamayı düşünüyosunuz herkes geldi bi siz kaldınız diye, dedim bana vahiy mi gelcekti haber vercez dediniz aramadınız ben nerden bilcem. sonra ilk gün saat 15.15 itibariyle işbaşı yapıp 16.30da da mesaiyi bitirip çıkmıştım.


  • kakamelsokoban  (12.12.14 14:14:55) 
@kakamel,

fdghfds o da baya fantastikmiş valla :D

ama yani hem belge teslimi için gitmeden önce hem belge teslimi esnasında hem de bugün konuşup aynı şeyleri işittikten sonra tekrar ararsam ilk iş günü karambol çekerler heralde bana :/ o yüzden karşı tarafın sözüne güvenmenin daha mantıklı olacağını düşündüm. sorun çıkarsa sorumlusu ben olmam heralde bu dakikadan sonra. hayır alacakları birime giren tek kişi benim zaten. unutmaları gibi bir ihtimal olmaz diye ummak istiyorum.
  • kuul  (12.12.14 16:45:54 ~ 16:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.