[]

Uçuş mili

Nedir bu Uçuş mili arkadaşlar. Çok sık olmasa da arada bi uçak kullanırım. Biletimi de hep kredi Kartı ile alırım. Ancak bugüne kadar hiç bi firma aldığım bilet için buyrun şu kadar mil kazandınız demedi. Hangi kartlara veriyorlar bu milleri acaba?




 
thy için yazıyım : Miles and Smiles'a üye oluyorsunuz. yaptığınız uçuşlardan miller kazanıyorsunuz. miller ile bilet alıyorsunuz. sadece vergi ödüyorsunuz. istanbul - adana uçuşu 30 liraya filan geliyor.


  • allanpoe  (11.12.14 22:12:02) 
istanbul - ankara uçuşu gidiş dönüp 600 mil kazandırıyor.

miles smiles kart kullanırsan 3000 lira harcamaya 1200 mil falan geliyor.

bir iç hatlar gidiş dönüş bilet almak 7500 mil + 75 lira vergiye mal oluyor.

avrupa bileti 20000 mil falan + bilmem kaç yüz euro vergi.

sık uçmuyorsan senlik bir şey değil ama al kenarda dursun. bedava sonuçta m&s üyeliği.
  • roket adam  (11.12.14 22:51:34 ~ 22:51:55) 
pegasus -> pegasus plus kart
alışverişten %1, uçuştan %2 uçuşpuan kazandırıyor. uçuşpuanlara bilet alabiliyorsunuz, vergiler vs. dahil.

  • inheritance  (12.12.14 08:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.