[]

yeni ev için elektrik süpürgesi hangisini alayım?

hangi marka model önerirsiniz? bekar olarak 3+1 evde kullanılacak. çok fazla uğraştırmayan (filtre temizleme, torba değiştirme, su dökme vs.) ve çekiş gücü iyi olan bir makine arıyorum. fiyat olarak maksimum 250 tl verebilirim.

kullanıp da memnun kaldığınız makineleri de yazarsanız sevinirim.


 
uğraşmak istemiyorsan torbalı al, torbasızı temizlemek işkence yav.


  • divit  (09.12.14 22:06:29) 
Arzum aldım ben Torbalı falan cekis gücü de yüksek


  • rubiks cube  (09.12.14 22:35:35) 
Marka olarak Nilfisk veya Miele.(toz torbalı) Torunun bile kullanır. Modeline bütçene göre karar verirsin.


  • Evocati  (10.12.14 00:32:31) 
Bütçeni yeni gördüm. Önerim Nilfisk Coupe. O civarlarda olması gerek. Evde kullanıyorum, kesinlikle pişman olmazsın. Son çekim gücünde halıda zor oynatırsın.


  • Evocati  (10.12.14 00:34:12) 
evde king k-262 donna kullanıyorum. anneme de şundan aldım: www.akakce.com

aklında bulunsun, toz torbası vs aksesuar için süpürge marketi kullanabilirsin.
  • inheritance  (10.12.14 08:35:47) 
www.bimeks.com.tr


deli manyak memnunum.torbasız bu ama yalnız yaşayan bir erkek olarak hiç sorun yaşamadım. içine kalıp şeklinde birikiyor toz pıt diye çıkıyor kalıp. nerdeyse tamamı da yıkanıyor. cillop.
  • washe  (10.12.14 08:38:55 ~ 09:21:13) 
marka model oneremeyecegim ama kesinlikle torbali al derim. torba dolunca sok at, yenisini tak. torbasiz olunca iki saat ugrasiyorsun, ac dok, bosalt, temizle, yika geri tak. evin icinde yapsan tozlar etrafa dagiliyor, disarida yapsan nerde nasi yapcan. sonuc: torbali al.


  • nicki martin  (10.12.14 08:43:43) 
arnica borayı tek geçerim...

www.bulabilirim.com
  • white35  (12.12.14 22:00:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.