[]

Başım fıldır fıldır dönüyo lunaparkta fincandaymışım gibi

Dün bütün öğleden sonra süren iş yetiştirme telaşı ve beraberinde getirdiği başağrısı sonucu akşam 8 gibi sızmam devamında yaklaşık bi 11 saat uyudum. kalktım işe geldim 1 saat falan oldu işte. yav oturduğum yerde kafam bildiğin sola çekiyo. böyle lubaparklarda olur ya tek tarafa doğru dönen fincanlar olur, sanki onun içindeyim böyle o da hızla sola dönüyo. karşımdaki monitor dışında yanlara bakmaya korkuyorum düşcem gibi geliyo. imdat duyuru.

kahvaltı yaptım, çay bile içtim.
genetik düşük tansiyonum var ondan mıdır ki. e ama öyle çok sık başıma gelen bişi diil bu baş dönmesi. bilemedim. bişi diyin kankitolar.

masada su buldum onu içim bari

 
belki vertigo olabilir


  • rock n roll  (09.12.14 08:51:13) 
vertigo çoook çoook yorulup hiç dinlenmeyince olan bişi diil miydi


  • emirkulu2  (09.12.14 08:58:33) 
aynı şey bi tanıdığımın başına geldi. ara sıra gelen baş dönmesi , denge kaybı vardı. teşhis ve tetkiklerden sonra beyin damarlarında tıkanıklık olduğu gözlendi. ilaçlarla tedavi oluyor. ilacı bir gün bıraksın ayağa kalktığı zaman pat düşüyo.


  • emreozb  (09.12.14 09:06:00) 
kulakla ilgili bir hastalık diye biliyorum.


  • rock n roll  (09.12.14 09:06:50) 
Vertigo olabilir. Sadece çok yorgun olunca çıkan bir şey değil. Stress fazla kahve ve çikolata bile tetikliyor. İş yetiştirmeden dolayı stress yaptiysanız olabilir. Ama ihmal etmeyin bir doktora görünün geçmezse beyinle alakalıda olabilir.


  • Dr_Stat  (09.12.14 09:14:48) 
emirkulu doktora git.

ben de düşük tansiyonluyum, düşecekmiş gibi olmayı da yaşadım, ikisi farklı şeyler.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (09.12.14 09:31:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.