[]

Komik Anılarınız

Konu vs farketmez. Anlatın gülelim biraz.




 
Yahu düşündüm düşündüm bulamadım. Benim hiç komik anım yokmuş lan :(


  • pardonan  (08.12.14 22:40:44) 
3 katlı bir evin nasıl başardıysa çatısına çıkan kedi iki gün aranın ardından aşağıya atladı ve yoldan geçen bir adamın elindeki (içinde ekmek olan) poşedin içine düştü. 4 gün 4 gece güldüm. artık gülemiyorum çok ciddi bir adam oldum ben. yine güldüm. tamam sustum gülmek yok bir daha.


  • thracian  (08.12.14 22:44:30) 
normalde sevmem böyle cilgin lise muhabbetlerini ama sordun diye link veriyorum, tekrar yazmaya üşendim.

eksisozluk.com
  • ben de  (08.12.14 22:48:09) 
arkadaşla gezdik tozduk eve dönücez metroyla dedim bimden süt alalım. küçük meyveli sütlerden aldık bindik metroya oturduk karşımızda da böle elinde tespihi yelekli siyah kumaş pantolonlu bi dayı var, bu içti sütünü bitirdi paketide buruşturdu mal sonra bi bastırdı paketin altında kalan süt dayının pantolonda. gülmekten ağladım resmen. arkadaş gülemiyo tabi korkudan. allahtan tam adam kalkerken oldu da adam görmedi.


  • lcnkr  (08.12.14 22:49:59 ~ 22:50:39) 
  • air  (08.12.14 22:58:32) 
Anlatinca komik olmayacak ama deneyeyim.

Okulda acilir kapanir cam kapi var. Acildigi tarafa doğru olan camim bi tarafinda ben bi tarafinda arkadas var. Ben atm kuyrugundayim ayni zamanda.
Sıkıntıdan birbirimize cam arasindan seslenip duruyoruz. The big bang theory izleyenler bilir. Sheldon in kapi calma usulu tik tik yapıp dururken kapi yana dogru acildi ve arkadasi itti. Az daha sıkışıyordu kapıya salak. Ciglik atarak kacti. Kacarken beresi kapıya sıkıstı huzunlu huzunlu. Tum atm sirasi gulmeye basladi.

Yalniz tam issizmisiz.
  • rayde  (08.12.14 23:01:17) 
arkadaşı şaka olsun diye babamın paketine patlayan sigara koymuş, ben de camda bi sigara içeyim diye paketinden bi tane sigara yürüttüm, ortaokul yılları aileden gizli falan, sigara bende patladı. hehe.


  • timmie  (09.12.14 00:16:37) 
@timmie yazinca aklima geldi:
Bir arkadas patlayan sigarayi isyerindenki calisma arkadasina vermek uzere arabada bekletiyor. Sonra o arabayla havaalanina yurtidisindan gelen musteriyi almak icin gidiyor. Patlayan sigara olayini unutup musteriye veriyor sigarayi, bum!

  • delifaruk  (09.12.14 00:19:58) 
yakin zamanda basima gelen (bana gore) komik olan:

dersten cikmisiz arkadaslarla koridorda ilerliyoruz. Bir cocuk karsidan mutlu, gule oynaya geliyor. Ama nasil mutlu, ona bakan insan en kotu aninda olsa bile unutur yani o mutsuzlugunu.

Bize dogru gelirken dedim ki, ne kadar sevimli, her yere gulucuk saciyor nasil da mutlu, cok tatli dedim.
Cocuk bana donup, eheheh ben türküm cok tesekkurler iltifat icin demesin mi.
O an neye ugradigimizi sasirdik. Ben nasil olsa anlamaz diye ortaya konusuyodum. Türk'e benzer bi tarafi da yok hanim evladinin. Ayak ustu 2 dakika muhabbet bile ettik. Anasi türk, babasi yabanciymis. Bildigin Hanstı yani ama. Gorsem yine turk demem.
Ama ben bu olaya pot kirmak demiyorum. Guzel bir vesile olmus oldu.
Not: olay yurtdisinda yasanmistir.

Not2: ben türküm demesi de ayri hosuma gitti. Hic oyle bisey demeyedebilirdi. Kendini bizim ulusumuzdan gormeyebilirdi. Oyle insanlari da tanidik.
  • kedidir o kedi  (09.12.14 00:27:12 ~ 00:31:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.