[]

kahve içicem dedi gitti! acil destek bana.

merhabalar yeni bir ilişkim var. öncelikle belirtmem gerekiyor kendisi müzisyen tanınan bilinen çevrede; haliyle kız etrafında çok. kıskançlık vs asla yapmadım.

ama bir kezbanlık yapıp geçen whatsappına baktım. bir hatunla yazışmışlar son muhabbetleri uyudun mu uyandın mı'lı olmuş; hatun kişisi sürekli yazmış bizimkisi genelde kısa cevaplar vermiş. ama hatun bildiğin yazıyor durum buydu.

dün dışarı çıktık; birlikte evine dönecektik. eksikleri aldık poşetleri benim elime verdi; bu sırada o kızla yazıştığını gördüm. bana dedi ki; ben bir arkadaşımla kahve içip gelicem sen de eve geç dedi. beni bu zamana kadar herkesle tanıştıran, konuşturan adam bana geldi mesajlaştığı hatun için kahve içip gelicem dedi ve nezaketen de olsa sen de gel demek asla olmadı. birlikte gidelim demiyorum gidip gelicem dedi.

insan çok garip oluyormuş böyle bir durumda. gözlerim doldu. üzüldüm mutsuzlaştım bir an. bu aldatılmak mı değil mi onu da anlamış değilim. hala şey düşünüyorum; belki de kızı başından sallamak için kahveyi kabul etti. saf mıyım acaba?

neyse ben kendimi tutamayıp iyi şeyler hissetmiyorum dedim bu atarlandı; gider ayak ne diyosun, yok gitmim o zaman, alt tarafı kahve içicem dedim; bara eğlenmeye gitmiyorum vs. dedi ve gitti.

neyse ben eve geldim; mutsuzum müzik vs açtım sinirlerim bozuldu ağladım da inkar etmiyorum. o sırada kızın yanına giderken aradı; 5 dk gecikecekmiş arkadaşım seni arayayım dedim dedi. kızla buluştular ama toplasınız en fazla yarım saat. yarım saat sonra aradı ben geliyorum diye, telefonu kapama sıkıldım konuşalım dedi geyik yaptığını sandı. sonra eve geldi; hiç bişey olmamış gibi devam ettik. ben kendimi güldürmek için capslere bakıyodum o da dahil oldu.

n'olur biri bana anlatsın bu durumu, normal mi yahu?
ya da başından sallamak için mi yaptı?

 
belki de pesimi birak hayatimda birisi var demek icin gitmistir. bu tarz durumlarda oturup saldirmadan, ben diliyle degil de, biz diliyle konusmak faydali olabilir.


  • bigl0rd  (07.12.14 21:09:18) 
Kız ne ayak baktı ya tutarsa dedi beğenmedi geldi.. Ezme kendini bu kadar.

Ama sen laf dinlemicen belli kapılmışsın bikere devam edicen hakkınızda hayırlısı
  • erty_ksk  (07.12.14 21:10:12) 
bigl0rd + 1
Bazısına derdini telefonda anlatsan anlamayacak gibi, yüzyüze söyleyip dağılmışlardır.

  • aychovsky  (07.12.14 21:13:27) 
Kahve mühim


  • emirkulu2  (07.12.14 21:17:31) 
Ay ne kotu durummus. Dur empati kurmaya calisicam. Bilmiyorum ya. Ben kesin guvensizligimden oturu aldatiyor sanip ayrilirdim. Bir sey de diyemezdim. Ayip bisi sonucta telefonunu karistirmisim. Ayy.


  • yuzır  (07.12.14 21:59:36) 
Bunu sevgiline sorsana delikanlı


  • mimimi  (07.12.14 22:14:34) 
İstemeyen adam ne mesajına cevap verir ne davetine icabet eder. Bana kalırsa düpedüz aldatmadır çünkü ertyksk+1


  • emirkulu2  (07.12.14 22:27:20) 
kusura bakma da yanımda sevgilim varken bu iş olmaz demeye sevgilimi bırakıp kimseyle buluşmaya gitmem. gidene de iyi gözle bakmam. başka zaman mı yok ya da kendini illa birine açıklamak zorunda değil sevgilim var, ilgilenmiyorum dersin nokta.

ben durumu normal bulmadım.
  • merena  (07.12.14 22:33:11) 
alışveriş yapıyorsunuz, yol ortasında poşetleri eline verip ben biriyle kahve içeceğim deyip gidiyor. görüştüğü kişi erkek olsa bile şu tavır tartışma sebebi. ne demek eline poşetleri verip çekip gitmek? çok kaba bir davranış bu. ezdirme kendini.


  • vesna  (07.12.14 22:41:16) 
Şüphe her şeyin başlangıcı tatlı kıs, çok düşünme olacak şeyler zaten olur.


  • solemio  (07.12.14 22:46:18) 
adama bak ya poşetleri eline ver eve gönder. arkadaşınla buluşmaya git! benim bundan anladığım sen bu adama inanılmaz derecede bağımlısın (aşık değil). bu kadar bağımlısı olma sadece kendini üzersin. son olarak da kusura bakma da, sana resmen köpek muamelesi yapmış.


  • foradream  (08.12.14 10:27:45) 
ben şimdi tekrar telefonuna bakmaya korkuyorum bu arada. ne oldu da hemen geri geldi ya da sonra konuştular mı vs. arkadaş anlatsan ya da sorsan eminim SEN BENİM TELEFONUMU MU KARIŞTIRIYORSUN olayına dönüp ben suçlu olucam haksız mıyım?

sizce bu süreci takip mi edeyim napayım?
her mesaj geldiğinde telefonuna artık sinir oluyorum. önceden böyle bir huyum yoktu yahu.
  • fistikezmesi  (08.12.14 18:44:18) 
alışverişte yanında olup da doğru dürüst bir mazereti olmadan bütün poşetleri sana taşıtan adamdan sana fayda gelmez ben diyeyim.

imza: bir türk kızı
  • merena  (09.12.14 23:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.