[]

Bazı kızların birbirini curk curk diye öpmesi

Durun vurmayın ben de kadınım. Yani 'beni niye öpmüyolar ühü ühü' durumu yok.

Kimseye soramadığımdan size soruyom, amacım kimseyi yermek değil.

Caddede orda burda denk geliyorum, böyle buluşuyorlar veya vedalaşıyolar. O sırada klasik Türk usulü yanaklardan öpüşülüyor. Genelde bu iş yanak tokuşturmak olarak gerçekleşir bildiğim kadarıyla. Yalnız bazı ablalar bu yanak tokuşturma esnasında ağızlarıyla çok kuvvetli öpücük sesleri çıkarıyorlar.

Sanane istediğini yapar diyecekseniz, evet banane ve istediğini yapıyor zaten. Ben bu selamlaşma çeşidinin orijinini ve hangi ihtiyaca binaen ortaya çıktığını ve varsa manasını merak ediyorum. Burası soru sorma mekanı dimi mod kardeş? Evet. Eminim aramızda da bu şekilde selamlaşan vardır. Bir bilene soruyorum ve kendimi dinlemeye alıyorum efenim.

Emirkulunuz dı sekınddan öpücükler

 
Valla ben de yanak tokuşturan insanları garipsiyorum. Yanaktan öpmek değil mi o eylemin amacı? O zaman öpeceksin. Yok öpmek değilse o zaman niye yanak tokuşturuyorsun ülkücü gibi? El sıkış git.
Ben de kadınım ama sadece kadınları değil, yanağına bir şekilde meylettiğim tüm insanları öpüyorum. Muccuk diye, cork diye sulu sulu öpmüyorum tabi ki ama öpücük konduruyorum. Olay bu çünkü, öbür türlüsü mantıklı değil.

  • buff  (06.12.14 17:44:05) 
buff+1


  • füt  (06.12.14 17:46:26) 
Buff doğru sen de haklısın. Ben ses olayına takıldım biraz aslında. Bugün de aynı şey oldu, yere bişi düştü sandım yav. Yani bu kadar dikkat çekmeye gerek var mı merak ediyorum.


  • emirkulu2  (06.12.14 17:47:23) 
buff + 1
Ben sadece yakın arkadaşlarımı öpüyorum, o da her zaman değil. Genelde "Selam", "Merhaba" falan derim ya da birtakım sesler çıkarırım o anlama gelen. Biri ile yanaklaşıyorsak da öperim. Hadi, yanak tokuşlturmak bir yere kadar da kafa tokuşturmak çok garip ve itici geliyor bana. Tabii çok sesli, sulu ve şapır şupur öpme ayrı bir şey de, öpücük konduruyorum ben de.

  • aychovsky  (06.12.14 17:49:10) 
Ha bi de şey, bunlar yanaklarını öpmüyorlar ya. Yanak tokuştururken ağzıyla yapıyor o sesi, öpmüyor yani. Baya bi gördüm böyle. Merak ettim soruyom

Ed: Ha işte donatchan da demiş <33
  • emirkulu2  (06.12.14 17:49:45 ~ 17:50:28) 
sıkı sıkı sarılmak daha güzel^^ ben içten sarılan insanları çok seviyorum. ama öpmeyi de severim. tabi yanağında kırkmilyon kat makyaj yoksa. onlar öptürmüyo bile zaten.


  • seksen9  (06.12.14 17:50:33 ~ 17:51:26) 
Öyle öpüşen kizlarin -dikkat edersen- sağ el basparmaklari hafif disa büküktur, saclarini genelde sağdan toplarlar.
Daha fazlasini soyleme yetkim yok.
Sen de fazla kurcalamak bence. Ucu bombok bi yere cikabilir.
  • damdanakan  (06.12.14 17:57:16) 
ne öpmeyi ne de öpülmeyi severim. ama öpme/öpülme girişiminde bulunmadığın zaman yabani olarak algılanıyorsun kimi çevrelerde. samimiyetsiz de olsa yanak tokuşturma çokzel bi şey o yüzden ama o sesi çıkarmam. alışkanlık gibi düşün o sesi sen de. eskiden gerçekten öpüyorlarmış demek ki, öyle öyle bugünkü şeklini almış.


  • devilred  (06.12.14 18:04:49) 
Evrim sürecinde erkekler gib... neyse gercekten öpmemelerinin sebebi makyaj olayı bence. Her taraf fon dö ten, allık vs ayrıca dudaklar rujlu. O halde opmeyeyim ama öpmüş kadar olsun diye cuk cuk ses çıkarıyorlar. Ayrıca erkegim ama biz de aynısını yapıyoruz ama ses çıkarmadan. Hatta 2 tane yaşlı müşterim var ben yanakları degdirdigim halde onkar nasıl beceriyorsa şap diye öpüyorlar. Hoş bişey değil yani.


  • ground  (06.12.14 18:09:57) 
bir de muaah diye ses çıkartanları var o daha kötü bence :p

ben bir kez sarılmayı tercih ediyorum, öpüşmekten fazla hoşlanmam. hem daha sıcak samimi.
  • lily briscoe  (06.12.14 18:12:56) 
Ahaha belki arkadasimla beni gormussundur. Disarida goren bizi lezbiyen cift bile sanabilir. Yolda beklerken mesela boynumdan cork diye oper. Yuruyen merdivenden inerken ben onu yanagindan falan öperim. Baska hicbir arkadasimla boyle bir opme fasli olmaz, vedalasirken bile opmem ama bu arkadasim diger arkadaslarina karsi falan da boyle. Kuzenlerine karsi falan da. O alistirdigi icin boyle bizde.


  • yuzır  (06.12.14 18:13:51) 
Bana sorarsan yanak tokusturma cakma bir olay. Yani o dedigin cark curk diye opmek bildigin birbirini opmek oluyor, bu yanak tokusturma bundan evrilmis birsey. Dur fazla opmeyeyim, o kadar samimi degilsiz dudagi dokundurup geceyim derken yanak tokusturma normal bir selamlasma halini almis.

Cok samimi oldugum kadin kisilerini ben de cark curk diye opuyorum oyle. Yani karsilikli. Oyle tatli bir bebegi operken "şlop" diye cikan ses kadar degil abi.

Son olarak: O cark curk diye birbirini open kadinlarin buyuk cogunlugu gercekten opmuyor. Yani niyet gercek degil, samimi opucuk degil onlar. Birbirinin kuyusunu kazip, "sonra ayyy canim gel opeyim, caaarrkk" yapiyorlar. Fiziksel olarak dogru hareket, manevi anlamda hikaye.
  • delifaruk  (06.12.14 18:21:32) 
Benim sevgilim (kendisi erkek) de acayip sesli öpüyor yanağımdan öperken, ya niye böyle öpüyorsun dedim içten öpünce öyle oluyormuş ona göre. Biz de içten öpüyoruz da öyle ses çıkmıyor, ne bileyim dudak ağız yapısından falan diye düşündüm, bilemedim.
(Şu an evde tek başıma farklı öpücük tarzlarıyla nasıl ses çıkıyor onu deniyorum, dudak hareketine göre değişiyor evet, dudak şekli falan...)

  • loralynn  (06.12.14 18:43:48) 
air kiss o. makyaj bozulmasin diye cikmis bisey olabilir. gossip girl terk olarak boyle yorumladim.
www.wikihow.com

edit: benim anladigim bu degilmis, yanaklarin tokusturulmadan yapilaniymis. havadan mucuk yani.
  • disq  (06.12.14 19:47:27 ~ 19:48:18) 
valla eğreti öpermiş gibi yanak değdirmek iyi değil. yalandan. öyle corklatarak da hiç olmaz. samimiyetime göre ya tokalaşırım ya insan gibi öperim.


  • mr fusion  (06.12.14 20:49:00) 
soran arkadaş neden öptüklerini sormuş ama cevap verenler öpmeyenleri irdelemiş :)

ben öpmeyi de öpülmeyi de sevmem. bir şekilde sevgi gösterisi olarak gelişmiş ama sevmeyen biri için çok saçma bir şey. bak düşün bi sn, saçma di mi ? evet. :)

öpmeden, öpüyormuş gibi de yapmadan yanak yanağa değdiririm sadece, aslında bana kalsa o da olmasın sadece el sıkışma olsun, çok samimi olduklarımızla da sarılalım. zaten buna doğru evriliyoruz gibi.
  • cinbiber  (06.12.14 20:57:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.