[]

Duyuru moderatörleri adil mi

Ben adil olduklarını düşünüyorum.
En azindan objektif ve profesyonel yaklaşıyorlar meseleye.
Sizce?
edit: bu 6. hesabım bu arada, hepsini uçurdular sağolsunlar

 
Adi okudum :) ne adili yav beni ucurdular durduk yere. niye ucurmuslardi unuttum gerci. Pipi gostermis olabilirm bazen cok calisinca kendimi kaybediyorum


  • divit  (06.12.14 13:58:54) 
Adil olup olmadıklarını bilmiyorum ama ben onlar tarafından bir haksızlığa uğramadım.

Vakit ayırıyorlar siteye ve belirli bir düzen sağlanıyor sitede. Modlar olmasaydı, iişlerini yapmsalardı duyuru bu kadar sevilen bir platform olmazdı.
  • m e l t e m  (06.12.14 14:06:51) 
hollow değil.


  • tescillimarka  (06.12.14 14:22:55) 
Duyuru ve cevap kaldırılma sebepleri

ikinci madde: "Sorunun cevabı olmayan ve "teşekkür ederim" gibi alakasız cevapların tamamı"

www.eksiduyuru.com

kuralları öğrenmek yerine mdoeratör silmiş geri de dönmedi demek anlamsız. okuyunuz. kendi sorunuza cevap verene teşekkür ederseniz silinir. cevaba tik atmanız zaten teşekkür anlamındadır. yok illa yazarak teşekkür etmek isterseniz de mesaj fasilitesi mevcuttur.

isteniyor ki duyuruların altında sadece muhtemel cevaplar olsun. cevap olamyan diyaloglar, birbirine teşekkürler falan olmasın.
  • kibritsuyu  (06.12.14 14:24:31) 
ben de bir adaletsiz davranışlarını görmedim. bugüne kadar birçok cevabım silindi ve haklı olarak silindi.


  • rock n roll  (06.12.14 14:34:01) 
Benim bir problemim olmadı. Birkaç kere ağır küfrettim onları da haklı olarak sildiler.


  • i was made for you  (06.12.14 14:35:40) 
Abi hepsi harika, müthiş insanlar.

Hele hollow ve kibritsuyu var, hiper iyiler.

Bu arada kibritsuyu cevabının silinmesi gerekli. Sorunun cevabı değil.
  • doxanikee  (06.12.14 14:37:41 ~ 14:41:18) 
değil. sözlük hesabım kullanmaya başladığımın birinci haftası içinde engellendi. diğer üç internet kullanıcısı hesabımda ise ne kadar dallamalaşsam da engellenmedim. sözlük hesabını trollük için falan da kullanmadım burada. iki üç uzayan tartışma sonunda gitti banladı adamlar.


  • namus ninjası  (06.12.14 14:39:05) 
@hollowlife bize aşık. tek sorun bu. devamı iyilik, güzellik


  • sheridans  (06.12.14 14:46:48) 
Kesinlikle değil. Bunu bir tanesi için diyorum, konuştuklarım bilirler. Çoğu arkadaş burada hollowlife'a kızıyor, adam en azından yazdığınızı siliyor sizi uçurmuyor.

İlk kullanıcı hesabım, herkesin geyik ünlemli duyuru açtığı bir anda silindi. Silme sebebi olduğunu bilmiyordum. O akşam 7-8 kişi hepberaber bu haltı yerken sadece ben silindim, diğerlerine bir şey olmadı.

Bir arkadaşımın sorusu için çok önceleri aldığımız emirkulu hesabıma geçtim. Burda da tek entry silenim hollow değil bu mod olmuştu. Bir sure sonra bana mesaj attı "eski kullanıcı adınızı açtım kullanabilirsiniz" dedi. Madem açacaktınız niye kapattınız diye mesaj yazdım cevap vermedi.

Daha sonra bir geyik duyurumu sildi, ertesi gün de bu sefer altında tartışma çıkmasın diye ünlemli duyuru açmıştım. Bu sefer bu hesabımı da onu bahane etti sildi. Bunu silerken kendi kapatıp açtığı eski hesabımı da ikinci defa sildi. Ne alakaysa.

Kendisine mesajla nedenini sorduğumda duyurularımın saçma olduğunu belirten şeyler yazdı. Alacağı seks oyuncağından en saçma hikayelere kadar soruların sorulduğu yer burası, kime göre neye göre saçma. Bir iki neyseymiş de, e ikide sildi her iki hesabımı birden. Art niyet sezmeden edemedim.

Başkalarının duyurularını silerken "rica ediyormuş" ayrıca kendisi. Hiç böyle rica edilen var mı merak ettim aslında.

Bundan sonra bu adamın veya kadının herneyse kıçımdan ayrılmayacağına emin oldum. Takmıyorum. Burda sevdiğim ve iyi vakit geçirdiğim insanlar var, onlarla aynı ortamda bulunmak için giriyorum buraya. Kıçıma yine takılmasın diye belki başka hesapla gelirim sorun değil. En sonunda evime gelip pcnin fişini çeker herhalde, beklerim.

Allahtan compumaster böyle bir adam değil, dekontu yolladığın anda sağolsun hesap hakkı veriyor. Hem loseve bağış yapmış olduk fenamı :)
  • emirkulu2  (06.12.14 14:57:37) 
@neferkitty
pipi evrensel bir unsur, burada gösterilmesinde sakınca görmüyorum

  • kahve kokusu  (06.12.14 15:18:13) 
silinen birkaç cevabım oldu, haklı gerekçelerle silinmişti. adil olduklarını düşünüyorum. burada kimse kimseyi tanımıyor, birisine iltimas göstermeleri ya da aksi durumda davranmaları için sebepleri yok.


  • sayns  (06.12.14 15:28:50) 
Ben gördüm m e b adlı üye yapmıştı bunu, ben dedim uçurulacak uçurulmadı.
fransız neden ucuruldu onu bilmiyoruz mesela. diyelim ki trolldü ve yalan söylüyordu. bu atılmak için bir neden mi? gibson neden atılmıştı? adam zengin diye gıcık oldular sanırım. yani çözemedim ben.

  • secilmis uye  (06.12.14 15:42:08) 
@doxanikee: evet bu dahil soruya cevap değil. ara sıra ben de kurallara uymuyorum. hollowlife veya başka bir moderatör gelip silerse "niye silindi" diye itiraz edip ağlamam. haklılar çünkü. bunun farkındayım.

kıps.
  • kibritsuyu  (06.12.14 17:27:37) 
Meb o gün uçuruldu gözlerimle gördüm, ben aslında yoğum lan yazıyodu profilinde. Sanki önceden rumuzu meb di dr şimdi m e b olmuş gibi geldi bana yanılıyor muyum bilmiyorum.

Neferkitiye katılmadığım bi nokta var. Evet adamın yaptığı çok anormal bir şey, ama yeni kullanıcı adı alıp siteye gelmesine engel olunması yanlış geliyor. Kişisel fikrim. Kendim üçlediğimden empati kuruyorum evet. He bu adam silinmediyse cezalandırılmadan aynı şekilde kaldıysa devasa bir haksızlık var ortada ona katılıyorum. Biz de koyalım madem dimi aşlkljl
  • emirkulu2  (06.12.14 17:35:29 ~ 17:36:00) 
m e b arkadaşımıza dokunmayın.
o kadınlarımıza; teşvik amaçlı bir kamikaze demesi yaptı, hepsi bu.

  • kahve kokusu  (06.12.14 18:26:36) 
uçurulan herkesin geri döndüğünü görüyorum bir süredir. oyun mu oynuyorlar nedir anlamadım. eskiden uçurulan hesabın geri alınması imkansız gibi bir şeydi. şimdi haklı yere uçurulduğunu düşündüğüm bir sürü kişinin tekrar tekrar dönüp durduğunu görüyorum.

eskiden uçurulanların suçu neydi o zaman madem öyle toplu af yapılsın.
  • birisi.  (06.12.14 18:31:44) 
Bazen kişiye göre adil olduklarını düşünüyorum.

Diğer iddialara da cevap vereyim burada. O "Haydi biz erkekler bir yerimizi ifşa edelim" başlığı altında o bölgemi paylasmadan önce "cinsel içerikli görsele bağlantı vermek sorun mu, yasak mı?" diye sordum duyuru altında ve duyuru sahibi arkadaş da olmadığını söyledi. Ben de yine de sansürlü olarak fotoğraf yükleyip linkini paylaştım.
Sonra bir baktım ucurulmusum. Ön bir uyarı, tavsiye olmadan ucurulmak beni çok şaşırttı. Birçok kullanıcı "Beni nasıl bilirsiniz?", "hadi bana ego mastürbasyonu yapacağım şeyler soyleyin" tadında duyuru açarken ve başlarına herhangi bir şey gelmezken, burayı "canı sıkılan özele gelsin, canım sıkıldı" diye duyuru açarlarken sadece bir hatam yüzümden silinmiş olmam tabii çok daha şaşırtıcı oluyor haliyle.

Ben yine de bir moderatöre e-posta attım konuyla ilgili. Bana haksız olduğumu, hata yaptığımı ve başkalarının hastasının beni baglamadigini söyledi. Ben de yanlış yonlendirildigimi söyleyerek hesabımı acmalarini rica ettim. Olay bu.
  • m e b  (06.12.14 18:41:26) 
m e b temiz kalpli bir arkadaşımız. Ona yasak değil diye ben söyledim, o da çıkardı koydu dalgayı. Hatamı kabul ediyorum.
Adam yine de nolur nolmaz diye sansürlü koydu işte. Yaazrken zorlandı gülmekten.
Neyse, bak bu da benim 8. hesabım. Olur arada öyle
  • kahve kokusu  (06.12.14 19:10:28) 
adil. 7-8 senedir buranın en aktif üyelerindenim hiç bi sorun yaşamadım. hiçbirini de tanımıyorum yani, selam sabahım bile yok. kuralları iyice okuyup özümsemek lazım.


  • xenophobe  (07.12.14 00:11:41) 
kediye verdikleri kadar insanlara değer vermiyorlar kanımca.


  • sorumatik  (07.12.14 00:15:14) 
"en çok zaman geçiren benim burada, ondan her b.ku yemek hakkım" diye düşününce adil gibi görünmüyorlar tabi.

"hakkı saklı tutmak" diye bir olay var. kurallara uyulmadığı zaman işlem yapma hakkına sahip ve bu hakkı kullanıp kullanmamak kendilerinin inisiyatifinde.

çifte standart yapılıyor gibi geliyor fakat adamlar zaten burayı mükemmel modere edeceğiz diye bir taahhütte bulunmamışlar.

"aa bu troll galiba" dediğimiz kişileri kendi de sezinliyorsa uçurması vs. pekala normal mesela veya bunun gibi başka kanaatlerle.

hollow hollow deniyor, bence linç kültürüne eğilim ile alakalı bu hollowa yüklenme. bazı yazarlar adını çok çıkarmıştı, hem de kurallara uymayan duyurular, cevaplara rağmen. silinmiş cevaplarımı da hollow sildi, hepsi de görürse siler dediğim cevaplardı. haa bu cevaplardan dolayı uçsaydım, piyango bana vurmuş derdiim. takıntılı olacak bir durum söz konusu değil.
  • uykusunu yakalayan adam  (07.12.14 00:31:42) 
kuralları bilmeden sallamak kolay oluyor. genelde kızan arkadaşlar kimi kuralları bilmiyor kimi de ''e onlarda yaptı ama'' kafasındalar. duyuru altında teşekkür edilmez.

şimdiye kadar moderatörlerin adaletsizlik yaptığına şahit olmadım. hepsi de ilgili arkadaşlar, yani benim iletişime geçtiklerim öyleler. şimdiye kadar attığım her mesaja karşılık aldım, sağolsunlar yardımcı oldular.

ayrıca duyuruda da düzen sağlanıyor, bunun içinde birilerinin kötü olması gerekiyor. burada eğer aman duyurucularımız üzülmesinler diye hareket edecek olsalardı dükkanı kapamaları gerekirdi. sedet kendi sözlüğüne göstermiyor bu kadar özeni.

not: bak aklıma geldi. kim olduğunu hatırlamıyorum ama bir ara duyurumun başlığı değiştirildi diyen bir arkadaş vardı. o konuya bir açıklık geldi mi bilmiyorum.
birde işte kibritsuyu erkek çıkmıştı. öyle işte.
  • air  (07.12.14 00:45:42) 
hollowlife adil. diğerleri genelde ilgisiz kibritsuyu ise bana göre haklıyı haksızı ayırmakta güçlük çekiyor. alenen hakaretler eden hırs yapıp bütün duyurularımı (eski duyurularımı) sabote eden bir çılgının bazı cevaplarını silmiş, niyetinin farkında olmasına rağmen bazılarını da bırakmıştı. kendisi tam bir görev adamı sanırım, yazılanların niteliğinden cok "duyuruya cevap/cevap değil" şeklinde bir sistemle çalışmakta. şimdi kimse demesin duyuru kuralları var diye. bütün cevapları silindi o manyağın sonra. hatalıydı çünkü.
iyi ki hollowlife burda. ona bi şey diyen karşısında beni bulur. hollowlife KALP ben

  • denne  (07.12.14 01:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.