[]

ya beni?

kim tanır da sever beni? ya da sevmez?




 
emirkulu mağduru dfgdfg.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (05.12.14 01:06:00) 
Tanimiyorum.


  • delifaruk  (05.12.14 01:07:31) 
4 5 yillik iliskini yeni bitirdin diye hatirliyorum, dertliydin. Bi' ara gorunmuyordun, bu aralar daha cok goruyorum nickini. Kendi halinde bi' insansin.


  • ay nov kung fu  (05.12.14 01:08:34) 
lan şu 89 a açıkladım hellallik bile aldım lan! uymadı zamanımız ben ona yollucaktım vizeleri bitti, o geldi ben gittim olmadı yani.

89 yaktın beni!
  • justinho26  (05.12.14 01:15:46) 
İyi yapmışın :D ben aklımda kalanı şey ettim :D


  • capitatum  (05.12.14 01:24:57) 
ahlı


  • emirkulu2  (05.12.14 07:40:25) 
olm ben yakmadım seni. sen kendi kendini yaktın. ismini de kimseye söylemedim zaten, eski listede görünüyor tabi.

okuluna bırakırım güvenlikleri tanıyorum dedin ben de tamam dedim. 15 tatil girdi araya, vize-final gibi bir sistemimiz olmadığı için de vizeler neyim girmedi araya.

sonra kampüs taşındı oraya getirmeye mi üşendin kargoyla yollamaya mı üşendin bilmiyorum. hediyen hazır diyip yollamayınca insan oyalandığını, enayi yerine koyulduğunu hissediyor.

bi de benim düşüncem otonom sana almadığı için göndermek istemediğin yönünde. zaten ilk sana değil ona mesaj attım 'neden göndermiyosun?' diye. o da 'haklısın ayıp oldu ben bi onunla konuşayım' dedi sonra aramızda bi daha iletişim olmadı. en son haziran ayında ikinize mesaj attım 'yaptığınız gerçekten ayıp, insanların heveslerini kırıyosunuz' diye. ikiniz de 'haklısın' dediniz ama yine fiiliyat yok.

insanların illa ki zor zamanları oluyor ama karşı tarafı da düşünmek lazım. o kadar muhabbetimizin üstüne yakışmadı sadece. ama ah etmedim tabi. ben üzerime düşeni yaptım o yeter.
  • seksen9  (05.12.14 10:46:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.