[]

Anlatsanıza

Selamlar.

Uykum gelmedi. Yapacak bir şey de yok. Sıkıldım. Anlatsanıza biraz? Neler oluyor hayatınızda, aklınızdan şu aralar neler geçiyor, nelere üzülüyorsunuz, nelere seviniyorsunuz falan?


 
ex'i özlüyorum :/


  • kahve kokusu  (03.12.14 23:55:09) 
ne anlatayım gardaş? bi of çeksem karşıki dağlar (ufak olanları) yıkılır, öyle diyeyim.


  • nereye bu gidis  (03.12.14 23:55:21) 
anlatayım mı. canım acayip işkembe çekiyor öyle böyle değil çıldırıyorum gidip sarımsak yemeyi düşünüyorum azıcık keser belki o isteği diye.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.12.14 23:57:03) 
hastalağım depreşti. yapma denilen her şeyi yapıyorum. bi de aşk meşk:)


  • gorgusuz  (03.12.14 23:58:37) 
1 ay kadar önce sevgilim terk etti. yüksek lisans yaptığım okulda hiç arkadaşım yok. evden bazen 2 hafta kadar hiç çıkmıyorum. (sigara, yemek ihtiyaçları hariç), kpss'ye hazırlanıyorum aynı zamanda ama müthiş bir karamsarlık var içimde. hiçbir zaman baltaya sap olamayacakmış gibi hissediyorum. hiçbir zaman güzel bir işim olmayacak gibi, beni karşılıksız sevecek, aşık olacak bir kadın hayatımda olmayacak gibi. çok yakın zamanlarda ölecekmiş gibi hissediyorum. yaşam sevincim pek yok. öyle.


  • dead and broken  (03.12.14 23:59:41) 
görüstüğüm yerlerden birisi umutlandırdı. 3 kez yüz yüze, 4., 5.'si telefonda görüstük. esek sıpalarıyla çarsamba günü görüselim son kez diye sözlestik. adamlar aramadıkları gibi sitedeki ilanlarını da güncellemisler. insan kaynaklarındaki kaltağı gecenin 1'inde arayıp "ya bu ufukcel size naaptı gardasım?!?" deyip kapatmak istiyorum.


  • ufukcel  (04.12.14 00:03:28) 
metrobüse binen kişileri görünce çok üzülüyorum :'(

yok la. karaktersiz insanların hayatlarını nasıl batırdığını izliyorum. onlara da biraz üzülüyorum ama bana yaptıklarını hatırlayınca geçiyor. duyarsız olmaktan korkmuyo değilim.

alt komşunun torunu geldi bugün. minik lastik tokalardan almış 'bana bileklik yapar mısın 89 abla ben yapamadım' dedi. yorgundum ama 'tabi la gel içeri' dedim. youtubedan videoları bulduk yaptık bişeyler. yarın da sınavı varmış ünlü ve ünsüz harflere çalıştık bi yandan. çok mutlu oldu doyamadı teşekkür etmeye. bana da küpe yapmak istedi ama 'evde yap süpriz olsun' dedim. ders çalışamadım ama olsun. annesi bırakıp gitmiş zaten kızı. annesi olsa annesiyle yapardı tabi. babaannesi de seviyom diye brokoli getirmiş. 3 tane de limon koymuş sağolsun. limon çok güzel bişey çünkü. ona sevindim işte.
  • seksen9  (04.12.14 00:04:22) 
Aklıma şu geldi asdsdd i.imgur.com

Cuma engürüye gitcem ne götürsem yanımda diye düşünüyom
  • emirkulu2  (04.12.14 00:06:36) 
net olarak sevindiğim hiçbir şey yok şu ara. afedersin bok gibi her şey. sanırım almanca ya da fransızca kursuna başlıycam, bi o biraz mutlu ediyor sahi. aklımdan şu an hangi renk oje süreceğim geçiyor, sonra da projeme çalışmaya başlıycam. inşallah.


  • mayaa  (04.12.14 00:08:16) 
Yakında işitme engelliler okulunda turkce öğretmenliği yapmaya başlicam. ( insallah) her şey yolunda giderse ideal iş tanımımı karşılayan şartlarda çalışıcam ve mesleki yuzum ilk kez gülecek. İyiyim yani.


  • yarmasimo  (04.12.14 00:18:22) 
baska insanlarin hayallerini yasiyorum. hicbir hayalimin pesinden gidemedim, onumdeki 10 sene boyunca da gidemiycem.. kendime zaman ayirabildigimde is isten gecmis olacak biliyorum, ne yapacagim bilmiyorum , biriyle arkadas olmustum, uzun suredir haber alamiyorum ne evi ne telefonu bilmiyorum, bana kotu oldugunu kendini asmak icin halat aldigini soylemisti ve ben cok endiseleniyorum onun icin.. sirtimda tasiyamatacagim kadar agir yukler oldugunu hissediyorum bazen. sevinclerim cok anlik oluyor..


  • shotgunwoman  (04.12.14 00:32:14) 
karman çorman herşey


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (04.12.14 00:45:14) 
gün içinde bi duyuru görüp kendimi ayda 1000 €'ya yunanistan'a itelemeye karar vermiştim; duyuru silinmiş, kendimi boşlukta hissediyorum. önümüzdeki duyurularda görüşmek üzere. ha bir de, bugün arsenal maçındaki hakem biraz kötüydü.


  • ateistanbul  (04.12.14 01:06:18) 
İş arıyorum bulamıyorum. benim moralim sifursifursifursifur. Her gün bugün arayacaklar diye kalkıyorum, saat öğlen 12yi geçti mi bi hüzün çöküyor. Diyorum bugün de tutturamadık. Sapık gibi linkedinden arkadaşlarımın işlerine bakıyorum, benim ne eksiğim var lan diye isyan ediyorum.


  • ilkot  (04.12.14 01:10:18) 
Hiçbir şey yapasım yok. Hiçbir şey umrumda değil (ya da çok şey umrumda). Sadece aylaklık edesim var. Bu zamana kadar Ruşen amcanın oğlu Sedat oldum da ne oldu? Kendi amaçlarımı edinene kadar başkalarının benden beklentilerini amaç edinmeye son verdim.


  • rivulet  (04.12.14 01:12:57) 
Isten ayrildim, kendi isimi actim 3 ortak, sonra ortakliktan midem bulandi kapattim. Zararim oldu tabi. Alacagim da var, alacagimi almazsam zararim daha da buyuk olur ama o dusuk bir ihtimal. Bunlarin hepsi 1 ay icinde oldu:) Sonra ayrildigim eski isyeri geri cagirdi o olayda da su oldu: (git: 871580)
Bugun de baska bir firma ile gorustum sahibini tanidigim, planladiklari bir isten bahsetti bana firma sahibi, bu ise benim uygun oldugumu dusundugunu soyledi. Kararsizim o konuda cunku ucret konusunda anlasak miyiz bilmiyor bir de lokasyon kotu, hafta ici sosyal hayat yok falan.

Herneyse suan canini sikan sey ne dersen, bu is mevzusu hafiften siksa da kayda deger bir sikinti degil, iyiyim yani keyfim yerinde:) Anlatacak birsey sordun diye anlattim:)
Bir de asik suratli insanlari sevmiyorum:)
  • delifaruk  (04.12.14 01:13:28 ~ 01:15:38) 
bu kadar yalnız olmayı nasıl başarıyorum onu düşünüyorum.


  • tosunpasa  (04.12.14 01:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.