[]

Pasaklı ev arkadaşım

Ne diye eve çıkalım mı dedim bilmiyorum ki. Bir insan bu kadar uyuşuk, pasaklı, somurtkan, pis, dağınık olur mu arkadaş?

Dışarıda görseniz güler yüzlü, tatlı, -fazlaca- kibar konuşan biri.
Önceki yıl yurttan tanıyordum çocuğu. Diğerleri küfürbaz, kaba diye ev arkadaşlığı aklımdan geçmemişti ama şu an fazlasıyla sıkıldım.

Ben asla bulaşık bırakmam ortalıkta. Beyfendi zar zor yapıyor. Geçen gün kibar şekilde "bu arada bulaşıkları da yıkıyorum" diye mesaj atmıştım kendisine, bana bulaşık bırakıp memlekete gitmiş.

Vay efendim söylemez olaydım. Durduk yere suçlu ilan etti beni. Şimdi de ben günaydın dersem cevap veriyor, evden çıkarken görüşürüz diyor sadece. İyice tripli hale geldi.

Bu duyuru bir miktar iç dökme, bir miktar akıl fikir sorusudur.

 
kadınları daha iyi anlarsınız artık :) dışarda görüşürken romantik, jilet takım elbiseli kibar beylerin bir kısmı ev ortamında böyle vahşi yaratıklara dönüşebiliyor :) gerçekten dışarda kimseye söyleseler inanmazlar dimi :) halbuki aklı başında bir insan olsa, sizden çekinir, yalnız başına olsa yapmayacak olsa da ev işini yapar.

bence trip atması güzel bişi. siz de onu kırmaktan çekinmeyin. şunu yapsana, bunu artık yap pis kokmuş, çorabını avizeden al bi zahmet falan vs.
  • emirkulu2  (03.12.14 15:37:09) 
mümkünse başka biriyle eve çıkmanın yollarını düşünsen? insanları değiştiremezsin çünkü. sen ne dersen de o insanın huyu buysa böyle değişmez. eğer böyle bir imkan yoksa bırak sen de bulaşıkları dağ olsun bulaşıklar. sadece kendi bardağını, tabağını yıka ve seninkileri kullanmasına da izin verme.


  • rock n roll  (03.12.14 15:38:26) 
alın karşınıza konuşun, ortak kullanım alanlarımızı temiz tutalım de, baktın olmadı sen kendine plastik tabak, pet pardak falan al. o kendi bulaşığını yıkasın, ne kadar bekletse de. sonra bakarsın o da pet pardak olayına falan girer.

benim evimde her zaman pet pardak vs bulunuyor. üşengeç olduğum zaman normal bardak tabak kullanmam.
  • sen olmayan cocuk benim  (03.12.14 15:42:52) 
Erkeğin tripliside hiç çekilmiyor.


  • sehpa fx350  (03.12.14 15:53:51) 
bulaşıklarınızı ayırın mesela benim herşey kendime ait kullanmalarınıda istemiyorum.


  • mrthany  (03.12.14 16:54:27) 
trip atan erkek ney lan?

al karşına lan olm adam ol de. senin yüzünden evi bok götürüyü senin tahtanı s.kerim de.

anlamazsa da şutla.
  • justinho26  (03.12.14 17:25:25) 
Ekleme yapayım, eve gittiğimde o memlekete gitmiş, ben ortalığı toparlıyordum. Hatasını bilmiş ki evi nasıl buldun diye sordu. İyi niyetimle beklediğimden iyi dedim. Şakayla karışık "niye ben pasaklı mıyam :/" dedi. Kusura bakma ama biraz dedim.

Eyvah. Cevap ne olabilir? Pasaklı sözünü hakaret sayarmış. Böyle adil olmuyor demiştim, adliyetten bahsedeceksek hiç başlamayalım, bir yıl yüz yüze olacağız, konu benim için burada kapanmıştır falan dedi böyle sonuna güzel güzel nokta koyarak.

Beni engelleyen bir şey var, kontrat imzaladık ve evden seneye yaz bitişi çıkabiliyoruz. Kalbini kıracak şekilde konuşamıyorum çünkü aynı evde yaşadığım biri, en azından nötr bir ilişkimiz olması lazım.

Bunca yıldır o kadar çok karşı cins arkadaşım, sevgilim oldu ama hayatımda böyle alıngan, tripli bir erkek görmedim.
  • hadi ya la  (03.12.14 19:04:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.