[]

işe başladığım gün..

çok istediğim bir başka yerden, hem de neredeyse 2 katı maaşla teklif aldım. şu an çalıştığım yer ne kendi alanımda olan, ne de kendimi gösterebildiğim bir yer. gitmek istediğim yer ise tam isabet. şu an çalıştığım yerde varabileceğim en yüksek kademe baş eleman yaverliği, teklif aldığım yer ise her türlü gelişim imkanını sunan bir yer. ikinci gün gidip işi bırakacağımı söylemek çok nezaketsiz gibi geldi ama burası bir gün değil bir saat bile çalışmak istediğim bir yer değil. sadece beni işe alan yöneticiyi çok seviyor ve işine saygı duyuyorum, onu kırmak istemiyorum. ne demeliyim, işi nasıl bırakmalıyım?

teşekkürler.


 
ya bırak git düşünme bile. senin maaşın yarısına adam bulsa kıçına tekmeyi basarlar.


  • divit  (02.12.14 23:51:35) 
Yarın uygun dille işten ayrılacağını söyleyip hemen istediğin işe koş. Bazı fırsatlar kaçtı mı gelmiyor. Şimdiden hayırlı olsun


  • purplee  (02.12.14 23:54:49) 
Sakin gitmemezlik yapma. Uzgun oldugunu, reddedemeyecegin bir teklif aldigini soyle. Kendi iyiligini dusunmek zorundasin.


  • delifaruk  (02.12.14 23:59:01) 
git valla, gitmezsen ne kadar pişman olacaksın biliyorsun.


  • ilkot  (03.12.14 00:04:50) 
sen rasyonel bir bireysin, tabii ki 2 katı maaş veren yere gideceksin.


  • dead and broken  (03.12.14 00:06:14) 
iş hayatında nezaketmiş, bağlılıkmış düşünme bunları. onlara para kazandıramadığın gün senin gözünün yaşına bakmayacak "nohut bey üzgünüz" diyip postalayacaklar çünkü. hazırla dilekçeni bas istifayı :)


  • canercuxy  (03.12.14 00:07:08) 
gitmezsen en şerefsiz topsun olm! saygını nezaketini tiktirtme şindi bana!!!!


  • compadrito  (03.12.14 00:07:12 ~ 00:07:40) 
hayatının seyrini değiştirecek bir karar neden nezaketsizlik olsun.

çalışmanın felsefesi kazanmak değil midir. babanın hayrına çalışmıyorsun bunu unutma. hayır yapacaksan paranı kazan öyle yaparsın. yıkın atın artık şu mahçup olmak istemiyorum, ayıp olmasın şimdi, el-alem ne der tırıvırılarını..

hayat senin hayatın.

durum ne ise aynen onu söyleyeceksin tabii, yalana dolana, ezilip büzülmeye gerek yok.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (03.12.14 00:07:17) 
Ben düşünecek bir şey göremedim. Tabi ki git.


  • Lim5  (03.12.14 00:27:16) 
abi hıyarlık etme gözünü seveyim. git ver istifanı. bizim şirkette de oldu aynısı kimse bozulmadı kırılmadı. iş hayatı bu olur. insanların ve genelde bayanların düştüğü en tehlikeli hata bu. hiç bir iş arkadaşınla gönül bağı kurmayacaksın. hiç bir müdürünün veya üstünün 'gel bi bira içelim' ya da 'halı saha var gel' lafına uymayacaksın içli dışlı olmayacaksın. git ver istifanı da ilk maaşını beraber ıslatalım :)


  • KidLazer  (03.12.14 00:48:45) 
daha iyi bir is buldum deyip, ceketini alip cikiyorsun. kasmaya gerek yok.


  • goo.gl  (03.12.14 07:10:51) 
Dümdüz söyle, kimse bir şey diyemez.


  • arnold schwarzeneger  (03.12.14 07:40:16) 
onlar da sana aynısını hatta daha beterini yapar unutma bunu. bas git.


  • bradshaw  (03.12.14 08:45:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.