[]

axess | karta artı para

arkadaşlar selam,

şimdi şöyle durum var. karta örneğin 20.000 tl yatırsak kart borcu ödeme ile, kartın limiti de 10.000 tl olsa,

kart ile tek çekim 30.000 tl yapabiliyor muyuz? (kartta hiç harcama yok)

kart tipi: axess

karttan karta değişir mi, hepsinde öyle mi?

 
Limit üstünde harcama ile ilgili kısıtlar var ve bankadan bankaya değişiyor.


  • nereye bu gidis  (01.12.14 13:45:12) 
hayır. üç ay boyunca 10.000 tl tek çekim yaparsın. istersen 500.000 tl yatır o kartın sana vereceği bir ayda 10.000'tl. hatta geçenlerde bir duyuru daha vardı böyle.


  • canercuxy  (01.12.14 13:45:15) 
axess'te denedim, limiti asamiyorsun hicbir sekilde para yatirsan da..

yani 10 lira limitin varsa 1 lira yatirip 11 liralik bi seyi alamiyorsun.. ama toplam limit 10 iken 9 lira limitin kaldiysa 1 lira yatirip 10 liralik alisveris yapabiliyorsun..
  • buzzlightyear  (01.12.14 13:45:27) 
bazı kartlar borçtan fazlasını ödeme olarak kabul etmiyor. ona bakıp denemek lazım. a müşteri hizmetlerini sor, artıma 20 bin ödeme yapmak istiyorum oluyor mu diye? gerçi neyin peşindesin anlamadım.


  • tahtelbahir  (01.12.14 13:45:37) 
Limit derken karta tanımlanmış limiti kastediyorum.


  • nereye bu gidis  (01.12.14 13:45:49) 
çağrı merkezindeki arkadaşlar da bilgisiz maalesef. iki kere aradım teyit için. biri kullanabilirsiniz, problem olmaz diyor. ikincisi ise limitin dışına çıkamazsınız diyor.

kesin bilgiyi nasıl almış olabilirim ki, şubedeki arkadaşların bilgisi olur mu?

@tahtelbahir, bir şirket ile bağlantı yapacağız. nakit paramız hazır, onun yerine kart çekim ile girelim olaya diyorum. ama kartın limiti yetersiz. axess chip-para da bedavası olmuş olacak. olay bu.
  • gneral  (01.12.14 14:06:23) 
eğer iki kredi kartın varsa, ürünleri iki kartla çekin.
eğer tek kredi kartınız varsa; kredi kartın yettiği limit kadar malların hepsini alın. işlemden sonra, karta tekrar para yatırın ve limiti tekrar arttırın. kalan malları da aynı gün içerinde alın. axess bildiğim kadarıyla ödemelerde limiti hemen arttırıyor.

  • tahtelbahir  (01.12.14 14:13:23 ~ 14:13:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.