[]

nasıl tanıştınız sorusuna cevap vermemek

erkek arkadaşımla iğrenç bir tanışma hikayemiz var. erkek arkadaşım iş değiştirdiği için, etrafımızda yeni insanlar beliriyor bu ara. hadi eski arkadaşlar biliyor da yenilere anlatmak istemiyorum. zaten anlatınca masada buz gibi bir hava esiyor, insanların midesi bulanıyor. yemek yerken sorulduğunda "haha istanbul'a yeni tayinim çıkmış, ilk gün gelmişim, vapurda midem sen bir bulan, bir bulan, şak diye kustum adamın üstüne!" diye anlatılmıyor yani. niye bizim romantik olmasından da geçtim de, normal bir hikayemiz yok ki :(

cins bir tipmiş gibi görünmeden nasıl tanıştınız sorusunu nasıl es geçebilirim? erkek arkadaşım bu yeni işini ve ortamını çok önemsiyor da, adamı kabusu olmayayım diyorum.

(kutucuklara gece işaret gelecek, soruyu sorup kaçıyorum.)

 
bence çok eğlenceli, güzel bi tanışma hikayesi ya :D


  • akatreil  (30.11.14 15:11:50) 
ortak arkadaş aracılığıyla, en klasik metot.


  • bonjurkes  (30.11.14 15:11:54) 
Sizin tanışma şekli My Sassy Girl'e benzemiş (gerçi orada kız başkasının üstüne kusuyordu).

Yalan söyleyin efendim; gerçeği anlatmayın ve olsun bitsin. Hiçbir yalan sonsuza kadar sürmez evet, ancak konu itibari ile problem olmaz.
  • hiko seijuro  (30.11.14 15:12:52) 
bende aynı senin dediğin gibi tanıştım ama biraz farklı. eski kız arkadaşımın kuzeni onun üstüne kustu. ben ona peçete verdim vs vs derken oldu.

bence yemek esnasında anlatılmadığı sürece komik ve spesifik bir hikaye. :)
  • canercuxy  (30.11.14 15:13:56) 
bence çok tatlı bir tanışma hikayeniz var, çok doğal bi o kadar da hayatın içinden sorana enialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine'nin dediğini söylersin.


  • kuzey li  (30.11.14 15:14:27) 
Bence çok hoş bir hikaye. Midem bulanmadı. hep böyle işaretler vs gibi gizemler olduğunu düşündğğüm şekilde tanışmak istemiştim. MEsela zamanı geri alsak, miden bulanmamış olsa böyle bir olay yaşanmayacaktı.

Twitterda tanıştık de o zaman bundan utanıyorsan :D

Aynı vapura binmişiz, sabah 10 Kadıköyden kalkan. Hava kapalı, Romanyadaki kışlar gibi. Güvertede etçil olan martılara simit atıyordum ve onlar da ilginç hbiçimde simit yiyorlardı, derken yanıma yanaşıp benden çakmak istedi biri. Sigara içmediğimi söyledim. Ben de içmem ki diye cevap verdi o yüzsüz, tanışalım diye şey etmiştim...

İlerde çocuklarımn filan soracak ilerlerle ilişki, arakdaşlarına analtacaklar bak bizimkiler böyhle tanışmışlar diye. Ya toptan tanışma hikayesini değiştireceksin, yani yalanlarla ya da bir kısmını es geçerek ya da bu hikayeylel yaşamayı, arkasında durmayı öğrenmeye, direnmeye çalışacaksın. Ben 2. sini seçerdim.
  • Cursed Chico  (30.11.14 15:14:39) 
"Vapurda uzerine cay doktum" diye anlatin. Gercegine yakin birsey en azindan.


  • delifaruk  (30.11.14 15:16:46) 
Bacakların eğriyse, mini etek giymiycen.

Vapurda tanıştık deseniz olmuyo mu?
Yalan mı? Değil.
Rahatsız edici bi yön var mı? Yok.

Ekleme: Taam yivranç diil, hatta çok romantik, ama yemekte de anlatılması hiç zarif olmiycak.

- Vapurda tanıştık!
- Eee, nası yani?
- Hmm, kulağımda kulaklık, müzik dinliyodum. Ne dinlediğimi sordu. Meğer en sevdiği parçaymış! Hoş bi sohbet başladı ve aktı gitti...

daha yemeksel bi hikaye.
  • compadrito  (30.11.14 15:22:08 ~ 15:36:27) 
Iğrenç değil ya, adamın üstüne kusmama rağmen şu an sevgilisiniz. O halden bu hale <3

Vapurda rahatsizlanmistim yardim etti de bence de.
  • april12th  (30.11.14 15:29:17) 
arkadaş kimse üstümüze kusmuyor bile... o derece ümitsiziz...


  • anonymice  (30.11.14 15:31:17) 
vapurda midem bulanmıştı, başım dönüyordu. kendisi bana yardımcı oldu öyle tanıştık deyin. gerçeğe yakın olursa daha iyi olur. ilerde dostluklar gelişir, sonra yalançı olmayın :)


  • secilmis uye  (30.11.14 15:36:14) 
vapurda rahatsızlandım, yardımcı oldu, o şekilde tanıştık +1


  • icemint  (30.11.14 15:39:36) 
Mobildeyim, kisa kesicem. Vapurda rahatsizlandim bazi insanlari kesmiyor, detay isteyen merakli tazeler cikiyor:) Ondan sordum aslinda. Neyse, lafin arkasindan dolasacagim artik bir sekilde. Tesekkur ederim.


  • vesna  (30.11.14 15:51:41) 
İnsanlarda özel hayata saygı kalmamış mirim, illa tanışma detaylarını istiyorlar. "Bilmemnerede tanıştık" desen, "Eee, nasıl tanıştınız? O ne dedi? Sen ne dedin? Nasıl baktı?" diye 350 milyon ayrıntı soruyorlar. Anlatmazsan da trip atıyorlar. Öyle durumlarda arkadaşlarla laflıyormuş gibi değil de, NYPD cinayet sorgusuna çekiyormuş gibi hissediyorum; "Dün 10:30-12:30 arası bardaydım. Oradakilere sorabilirsiniz. Bakın, ondan nefret ettiğimi söylemiş olabilirim ama onu ben öldürmedim" diyesim geliyor.

Sizinki yine vapurlu mapurluymuş, en azından gerçek hayatlıymış. Hatta bence şirinmiş ve orijinalmiş bile. Ben, "Ekşi Duyuru'dan. Ben onun duyurusuna cevap yazmıştım, o da ona cevap yazmış, sonra mesajlaşmaya başladık" diyemedim hiçbir gerçek hayat tanıdığıma. Afişe olsam ayrı rezillik, olmasam ayrı.

Açıkçası bu soru için de hazırlanmamıştım hiç. Arkadaş "Nerede tanıştınız" diye sordu. cosmicstring'in dediğinden yaptım, "Arkadaşın doğum günü partisi" dedim. Ayrıntıları merak ettiler, "Sana ne, sussana" da diyemiyorsun. O an tutuşunca ve düzgün yalan uyduramayınca da dünyanın en klişe hikayesi olan "Siz de mi partiden sıkıldınız" bizim tanışma hikayemiz oldu. Birisi "Ama Facebook'ta ortak arkadaşınız da yok" deyince de "Bir arkadaşın arkadaşının arkadaşının arkadaşı" oldu. Zaten 5. kişinin sorgusundan sonra tüm ayrıntılar istemsizce ortaya çıktı. Beni çok iyi tanıyan bir kişi hariç hepsi yedi bu hikayeyi. O da "Sence ben o kadar aptal mıyım, anladım ben. Neyse. Önemli olan birlikte olmanız" dedi.

delifaruk süper bulmuş bence. En azından sıvıları bile ortak. Ya da o gün efervesan bir ilaç almış ol hasta olduğun için, o efervesan ilacı ya da şurubu dök. Çünkü kustuğun için devamında senin hasta gibi bir şey olmanla ilgili bir yere bağlanıyordur gerçek hikaye büyük olasılıkla. Devamlılık hatası olmasın. İlaçlı, şuruplu suyu pantolonuna dökmüş ol başın döndüğü için. Kusmuk kadar iğrenç olmaz. Ya da soğuk algınlığı olduğun için C vitamini olsun diye portakal suyu almış ol, onu dök. Bu ilaçtan bile daha sevimli.
  • aychovsky  (30.11.14 15:54:32 ~ 15:59:37) 
  • freedonia  (30.11.14 16:07:34) 
aychovsky

"Ama Facebook'ta ortak arkadaşınız da yok"

Ne bu yav? Ulan iy ki feys hesabı açmamışım bea! İnsanlar birbirlerinin hayatlarına nası bu kadar 'mütecaviz' olabiliyolar? Bana biri "Ama Facebook'ta ortak arkadaşınız da yok" dese, 'Donumun rengini de merak ediyon mu?' diye cevap verirdim heralda. Tööbe tööbe!

Odam olduğu zamanlarda, patronum odama girmiyodu bea! Orası benim özel alanım diye, kapıya yaslanıp konuşuyodu bennen.
  • compadrito  (30.11.14 16:22:49 ~ 16:24:53) 
@compadrito O kısım zaten benim "Bir dokun, bin ah işit" noktam. Burada özel alan pek yok, olsa da ona saygı yok. Bir kere jinekoloğa gidecektim. Servisteki bir arkadaşın bağırarak yaptığı 10 dakikalık sorguya patlayarak cevap vermemek için Joker gülümsemesi ile suratımın kasıldığını bilirim.

'Donumun rengini de merak ediyon mu?' desem, "Beni engellemeye çalışman gerçeği değiştirmez. Ortak arkadaşınız yok. Buna cevap vermeyip bana saldırıyorsun. Senin yapacağın bu kadar işte" derler. Ülkenin en çok izlenen programları zaten saçmasapan insanların hayatlarını didik didik inceleyip, karşılıklı çemkirip çirkefleşmeyi içeriyor. Vallaha, iki dakika izleyince fenalık geliyor bana. "Ama sen öyle dediğinde, ben ona öyle dedim. O bana öyle dedi, şimdi sen ne diye böyle diyorsun. Haksızsın! Hayır, hayır, o dedi böyle, şimdi lafı çarpıtma. O zaman öyle olmamıştı" üzerine dönen 3 saatlik programlar var.

Yakında zaten yatak odası ve tuvalete özel turlar başlatacağım meraklıları için. Taleplere göre seansları ayarlarım artık.
  • aychovsky  (30.11.14 16:32:20 ~ 16:36:10) 
öncelikle düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim. yemek sonrası haberi geçeyim. dayanamadım fırsat bulduğum bir ara bu tanışma hikayesinin beni gerdiğini söyledim erkek arkadaşıma. tamam sorarlarsa ben hallederim, sen sıkma canını dedi. halletti de sağ olsun! sordular, o da pat diye "vapurda üstüme kustu" dedi. kendisi çok pratiktir. bulduğu ilk çözümü uygular. "o günden beri her yıl dönümümüzü vapurda kutluyoruz" diye dalgasını geçmeyi de ihmal etmedi. kızayım mı güleyim mi bilemedim, amaaan dedim güldüm. :))


  • vesna  (30.11.14 21:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.