[]

başlık açıp altında milyorlarca entry gördüğünüzde kıvanç duyuyor musunuz ?

benim takıntım var bu adamlara karşı. şahsen bu tiplere kimsenin göremediğini görmüş ve insanlara kurtlarını dökme fırsatını vermiş büyük alimler nazajklşlkjhg yok lan o kadar değil de yani böyle tiplerin diğerlerinden bir tık farklı olduğunu düşünüyorum. hatta zamanında bu adamları avlamak için kendi başıma sefere çıkıp tespit ettiklerimin altına ekşi sözlük hatırlatma timi bkz'ı yapıştırmıştım.

misal syd çok başarılı bir başlık açıcı idi. açtıklarının tamamında değil ama mesela anneanne evindeki 30 kiloluk beton yorgan başlığında herkesin anlatacak bir şeyleri var. (daha niceleri de var biliyorum.)

ya da ne bileyim öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler başlığı atrementuma ait ve başlık 2010'da, yani sözlüğün 11. yaşında açılmış. o güne kadar kimsenin aklına böyle bir şey gelmemiş.

bir başkası unutulmayan kezban sözleri mesela. içeriğini tartışmıyorum ama bunu açmayı akıl etmek bence bir farklılık işaretidir diye düşünüyorum. altında yine binlerce entry var biliyorsunuz.

sizin de var mı böyle eserleriniz ha ? varsa ne zaman aklınıza geldi ? zıçarken mi ? ders çalışırken mi ? ne zaman ? ben bi ara yolda giderken orijinal olabilecek fikirler uçmasın diye telefona falan kaydediyordum ya !

sanırım hastayım :/

edit: uff snne be slk'ı unutmuşum ! :/

edit2: bu arada hiç utanmadan eti cicibebe yiyen yetişkin başlığım eti cicibebe yiyen kazık kadar tip başlığına taşınmış. yastayım :'(

 
Fikir, basliga aktarma,yorumlama uclusunu iyi yaparsan oluyor sanirim baslik secimi fikir kadar onemli dikkat cekmesi acisindan kuru baslikta olmuyor tabi arkasinda duracak saglam entryi yazmalisin

Genelde anket basliklarinin hepsi tutuyor onun disinda belli bir kitleyi hedef alan basliklar tutuyor bol favorili kizgin ve sukelali ortamlar oluyor
  • bluebey  (30.11.14 02:11:12) 
açtığım 20 başlık ya vardır ya yoktur onlardan ses getiren şeyler değildi pek.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.14 02:13:49) 
film başlıkları falan var benim. bir de last.fm var. bin küsür entry yazılmış altına. hehe. ama öyle 100 entry'yi geçebilen tespit başlığım olmadı hiç.


  • sir gawain  (30.11.14 02:16:07) 
valla ben ekşi itirafı itiraf.com ile dalga geçmek için açıldığını hatta itiraflarda alt metin arayarak taşak geçildiğini biliyorum sonradan herkes ciddi ciddi birşeyleri itiraf edince tutmaya başladı bu düşününce komik geliyor.


  • mrthany  (30.11.14 02:25:32) 
Benim hiç böyle eserim yok. Bunun farklı bir zeka türü olduğunu düşünüyorum. Şeytan tüyü gibi bir şey. Istidat meselesi.


  • nereye bu gidis  (30.11.14 08:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.