[]

Askerlik için eve gelen kağıt?

Böyle bir kağıt geliyor mu bu aralar eve? Nedir bunun adı tam olarak? Bunun nasıl bir şey olduğunu görmem gerek. Elinde olan, tarayıp yollayabilecek olan var mı?

Şimdi bi tane buldum. Ekteki gibi mi?


 
geliyor. hatta geçen hafta adresi bizim ev görünen asker kaçağı kuzenim için geldi. ama kendisine gönderdim. şöyle anlatiyim. beyaz zarfsız 3'e katlı zımba ile tutturulmuş bir tarafta senin adın adrsin diğer tarafta askerlik şubesi adı adresi. açınca zaten klasik formatta resmi kağıt. tecliniz bitmiş askerlik şubesine gelin okuyorsanız evrak getirin okumuyorsanız sevkinizi yapalım gibi bir şey yazıyordu.


  • delidir yakalayin  (28.11.14 18:38:42) 
bana bir ara "kötü şeyler yaşamak istemiyorsanız en yakın askerlik şubesine gidin" gibi bir cümle ile biten, yoklama kaçağı olduğumu belirten bir kağıt gelmişti.


  • naberabi  (28.11.14 19:23:08 ~ 19:23:21) 
arkadaşlar, internette şu capsi buldum. bu mudur gelen kağıt örneği? onaylayabilir misiniz?


  • nilmiye  (28.11.14 19:59:11) 
evet aynen bu hocam. kelimesi kelimesine aynı :)


  • delidir yakalayin  (28.11.14 20:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.