[]

sorum düştükten sonra tekrar ayağa kalkıp yoluna devam edebilenlere

diplerde gezerken, çabalamak için içinizde bir istek yokken, boş vermişken, herbir gününüz bir öncekinin aynı ve kısır geçerken ne yaptınız da bu durumdan çıkıp normale dönebildiniz? nasıl tekrar çabalamaya başladınız?




 
eski bağlantıları canlandırdım, görüşemediğim insanlarla görüştüm falan toparlandı bir şekilde ama kısa sürdü.


  • selam  (28.11.14 13:23:36) 
"ne gelir elimizden insan olmaktan başka"


  • razvan rat  (28.11.14 13:24:36) 
ben hep yerlerde debeleniyorum. :)

o kadar takmamak lazım. hayat hep iniş çıkışlarla dolu. insanların hayatı, özellikle ilişkiler kesinlikle dışardan göründüğü gibi ya da sizin düşündüğünüz gibi değil.
  • mea maxima culpa  (28.11.14 13:25:09) 
Insan ayni noktada kalmaktan da sıkılıyor bir sure sonra. Farkinda olmadan ayaga kalkmaya basliyorsun.


  • rayde  (28.11.14 13:28:00) 
  • tiny penny  (28.11.14 13:29:04) 
  • washe  (28.11.14 13:30:30) 
(Bkz: why do we fall bruce)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (28.11.14 13:40:32) 
İnatla yarak kürek yabancı terimler kullanıyorlar. (sözüm bknz verene değil) Türkçenin ırzına geçtiğiniz, paketleyip elinize teslim edebiliriz.


"Düşene bir tekme de ben vururum, o yalçın kayalıklardan yuvarlanışının keyfi için" demiş Nietzsche, Kalkmasını bileceksin. Kalkamazsan ölürsün. Yardım eli beklemeyeceksin. Hepimizin aynı yerde yürümemiz olanaklı değil zaten. Bunun farkında ol.
  • kahve kokusu  (28.11.14 14:18:34 ~ 14:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.