[]

tampon nasıl alınır

sevgili duyuru kadınları,

tamponun rahatlığından o kadar çok bahsettiniz ki ben de artık tampon kullanmaya karar verdim. eczaneye gideceğim ve tampon mu isteyeceğim? bunun markası, iyisi kötüsü falan var mı? günde kaç kere ve nasıl kullanılacağı içinde yazıyordur diye o kısmını sormuyorum.


 
marketten al rahat etmiyorsan


  • mahnita  (28.11.14 11:27:04) 
ben araştırmıştım, o.b. diye bir marka tavsiye ediliyor çoğunlukla. ama rahatsız bir his yaratır mı endişesiyle almaktan vazgeçtim sonra. hatta dün gece de bununla ilgili duyuru açmıştım.


  • vesna  (28.11.14 11:27:43) 
@mahnita rahat edemeyeceğim için değil, bilmediğim için soruyorum. eczacı marka falan sorar ben de gider en kötüsünü alırım mesela.

@vesna ben de yıllardır rahatsız eder diye kullanmıyordum. ama yarın ped kullanmak için pek uygun olmayacağım. bir deneyeyim dedim. duyurunu bulabilirsem okuyacağım. lanet olsun mobilden duyuruya girene :/
  • sheridans  (28.11.14 11:31:07) 
o.b. iyidir. pedlerdeki gibi kutunun üstünde yoğunluk belirten damla işaretlerinden oluyor, ona göre alırsın.
ben rahat edemedim şahsen.

  • lily briscoe  (28.11.14 11:31:51) 
o.b. marketlerde de satılıyor. büyüklüğüne göre çeşitleri var. eczanelerde de genelde kasa önünde, pedlerin yanında falan oluyor. açık mavi renkli kutuları var. çok çok çok daha rahat, tavsiye ederi.m


  • nilmiye  (28.11.14 11:32:33) 
ob iyisi diye biliyorum
bu arada toksik şok falan korkutmasın seni prespektüsteki

  • mahnita  (28.11.14 11:33:57) 
karfur, watsons, gratis, hatta A101 gibi yerlerden alabilirsin. eczanede nispeten pahalı böyle şeyler. ob, koteks falan gibi markalar var. kozmetikçilerde daha ucuz olanları var ama kalitesi(rahatlık hissi, emiciliği) de ona göre.


  • manuel mandalina  (28.11.14 11:34:16) 
@mahnita şuan korktum, prospektüsü okuyana kadar geçer mi korkum :)


  • sheridans  (28.11.14 11:36:18) 
Tamponların bir yoğun günler için olanı bir de hafif günler için olanı oluyor. Eğer hafif günlerinde yoğun olan içini kullanırsan, iç kısmı resmen kanırtıyor ve acıtıyor. Öyle durumlarda otururken tampon yüzünden babaanne gibi oturuyorum.

O.B. de iyi, Kotex'inki de iyi. Birkaç saatte bir değiştiriyorum ben kullanırsam.
  • aychovsky  (28.11.14 11:43:19) 
kotexinkiler de güzel. eğer aşırı kanaman olmuyorsa mini boy al. yok tutmaz diyosan orta boy işini görür. doğru yerleştiğine emin ol ve unut :) 2-3 saate hatırla tabii :D bi de çıkartırken böyle bi an gelmeyecekmiş gibi oluyor. korkma çek o ipini kopmuyor.


  • exist is pretty  (28.11.14 11:43:36) 
Tampax var watsons gratis falan boyle yerlerde. Iki cesidi var yogunluga gore. Aparatli, parmagini Iceri sokman gerekmiyor.


  • april12th  (28.11.14 11:59:25) 
@sheridans geçer geçer :) çok nadir görülen bişey ama adamlar uyarmak durumundalar


  • mahnita  (28.11.14 12:35:40) 
en iyisi ob. bence ondan baskasini alma. marketten de alabilirsin. eczaci sorarsa da ob diye markasini belirtebilirsin. üzerinde damla seklinde isaretler var yogunluga göre seciyorsun. ortalama ise 3 damla isaretli normal olanini al. rahatsizlik yasayanlar dogru yerlestirememislerdir diye iddia ediyorum. dogru yerlestirildiginde hic hissetmiyorsun. normal günlerinden farki kalmiyor. birkac saatte bir degistirirsen sorun yasamazsin.


  • kucukharfler  (28.11.14 12:52:44) 
marketten ob normal adlım. umarım becerrbilirim :) teşekkürler hepinize


  • sheridans  (28.11.14 13:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.