[]

duyuru toplanmaları

yukarıdaki duyuruları görünce sorayım dedim. garip hissetmiyor musunuz hiç görmediğiniz, tanımadığınız insanlarla bir araya gelince? "ben duyurudan vesna, adım da ...." diyemem yani ben tanımadığım birine. tanıdık olmayan ortamlara girme fikri bile geriyor beni. tayin isterken bile tanıdığım olan okul tercih etmiştim. asosyal miyim ben? ya da benim gibi düşünenler var mı burada, aslında yalnız değil miyim?




 
Ben geçen hafta ilk defa gittim. İlk birkaç dakika garip ve değişik geldi. İnsanların isimleri olduğunu biliyordum da, sindirememişim ben o gerçeği meğer. Örneğin, soyadın Korkmazoğlu olsun. Ben hep onu "Vesna Korkmazoğlu" diye hayal etmişim meğer. İçimden ilk an "Vay be, onun adı nick'i değilmiş meğer" dedim. Ama bir iki dakika içinde alıştım, rahatladım.


  • aychovsky  (27.11.14 20:46:18 ~ 28.11.14 00:29:56) 
bence sorun yok tanımadığım ortamlarda daha rahat hissedebilirim hatta


  • isadora  (27.11.14 20:50:09) 
ben gülerim lan banada garip geliyor.


  • mrthany  (27.11.14 21:09:08) 
tabii ki senin gibi düşünenler var. aslında bir düşüncede bulunan her insanın aynı düşüncede olan benzerleri olması zorunlu bir yasa gibi. çünkü hiç birimiz özgün kişiliğe sahip bireyler değiliz. ama azınlık ama çoğunluk içerisindeyiz.
ben şahsen güvenlik sebebiyle değil ama kendimi rahatsız hissettiğim için "ben sözlükten şu kişiyim, sen de bu kişi olmalısın" şeklinde bir tanışıklık kaynaşımı içerisine girmeye sıcak bakmam.

  • secim  (27.11.14 21:09:46) 
duyuruda az kişi olduğu için illa ki nickine göz aşinalığı oluyo. bi de daha interaktif bi yer. mesajlaşmalar ve minik de olsa yardımlaşmalar hiç tanımadığın insana ısınmana neden oluyor.
ifşalar sayesinde de yolda görsem tanırım çoğunu :)

o yüzden sözlüğe nazaran kat kat daha iyi zirveleri.
  • seksen9  (27.11.14 21:12:29) 
yalnız değilsin bana da garip geliyor, bir de ne konuşuyorlar falan merak ediyorum ya tanımadığım biriyle konuşacak bir şey bulamıyorum ben


  • iron nick  (27.11.14 21:13:46) 
yoo yalnız değilsin. bıdır bıdır her yere yazdığım için iyi kötü tanınan biri sayılırım burda. ama hiçbir duyuru buluşmasına gitmedim. gitmem de. AŞIRI ilginç geliyor çünkü bana. 20 kişinin arasına girip "meraba ben pescador, bu da benim skim hüsnü" mü diyeceğim? çogacayip. yani gta'da falan hani harita bittiği zaman gidemiyosun, eleman olduğu yerde koşuyo ya bende de öyle. aklımın sınırlarının dışında kalıyo bu mevzu.

duyurudan tanışıp buluştuğum insan oldu, hiç tanımadığım bi ortama girdiğim de oldu elbette ama internet üzerinden tanıdığım gördüğüm 10-15 küsür kişinin arasına dalma fikri çok ilginç geliyo bana. mal gibi kalırım herhalde öylece.

ben asosyalim ama bunun asosyallikle ilgisi yok bence. bilmiyom. çok ilginç.
  • pescador  (27.11.14 21:14:18) 
simdi tanidigin insanlari tanimiyorken onlarla tanismasaydin o insanlar da hala yabanci olurdu. tanidik edinmek icin once tanimadigin insanlar bulasin ki tanisabilesin. duyuruda anonim kalmayi tercih etmek ayri tabii


  • kanzavuri  (27.11.14 21:48:23) 
Ben katilmadim ama garip gelmezdi. Tanimadigim bilmedigim seyler cekici geliyor bana.


  • delifaruk  (28.11.14 00:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.