[]

arkadasinin esine hallenen arkadas

Bugun 20 yillik cocukluk arkadasimizi, diger arkadasimizin esinin poposuna bakip, aletini oksarken yakaladim. O ise bunu gordugumu farketmedi.

Ve su an insanoglundan tiksiniyorum. Lan o kizcagiz seni esinin en yakin arkadasi bilmis, esi sana kardesim dedi diye kardedim demis bir kiz.

Ben simdi bu cocukla diyalogu bitirsem herkes soracak ne oldu diye. Ben boyle adami guvenip de esimin ailemin arasina katamam.

Olay saniyelik gelisti. Ama kizcagiz ayakkabi giymek icin egilsiginde oye bir kitlenisi vardi ki. Gormek icin acisini kesen engelin altindan bakiyordu bir de.

Ne yapmali simdi?

 
deveyi diken insanı siken diye boşuna mı demişler ? bi' de böyle düşün.


  • mrvengeance  (27.11.14 04:36:19) 
bence sen bu arkadaşını yukarıda cevap veren warrior princess arkadaşımızla tanıştır, her açıdan birbirlerini tamamlıyorlar. arkadaşının karısına hallenen bir adamı ancak bunu bahane edip haremlik selamlık olgusunu savunan biri paklar, çok mutlu olurlar.


  • fengari  (27.11.14 05:49:58 ~ 07:48:21) 
yeni bir şakirdemiz mi var duyuruda, hayırlı olsun

illa allah peygamber olması gerekmiyor, insanın içgüdüleri vardır evet ve bunları da kontrol edebilecek iradesi vardır; kontrol edilemez diye kesip atarak kısıtlamalar getirmeyi savunmak acizliktir.
  • neseranni  (27.11.14 06:10:59) 
Savaşçı Prenses sesli güldürdün sabah sabah :))

Duyurucu, oyoe kani bozuklar var. Arkadasinin karisinin kalcasina gozun takildi diyelim, hani refleks olur istemsizce. Ama bu herifin bir taraflarini sivazlamasi agir sapik oldugunu gosterir. Boyle bir sapikla arkadaslik yapmazdim ben olsam. Ayrica arkadasina da senin karinin orasina bakarken burasini sivazladi diye anlatma, baska bir arkadasa boyle boyle yaparken gordum cok rahatsiz oldum. Bizim kiz arkadasimiza falan da yapar bu ibne diye aciklayiver.
  • emfuzi  (27.11.14 06:56:02) 
millet kuyruklu yildiza robot indirdi. sene oldu 2014 hala haremlik selamlik diyen var. ulan iyiki kacmisim o ulkeden.

soruya cevap: hic caktirmadan herkes varken bu tur konular acilabilir ve boyle milletin birbirinin karisina bakmamasinin (bakiyor ama bakmiyormus gibi konusulacak) ne kadar onemli ve degerli oldugu anlatilacak. elaman da zike zike onaylayacak. bu onun bilincaltina isler. ya da baktin kaldiramiyorsun iliskini kesiceksin. gerekirse insanlara soyle cekinme bu onun icinde ders olur. bir daha ayni boku yemez.
  • tezek  (27.11.14 07:12:36) 
Ya durun sakin olun

m.youtube.com

Nasil oldu arkadas olay, kadin adama karsi domalip 10dk ayakkabi baglamadiysa denk gelmistir. Anlik diyosun. Zaten erkekler oyle tahmin ettigin gibi oksamaktan hoslanmaz. Zevk vermez, hisssetmezsin. Kendi bacagina dokunman gibi.

Diger olay, bazen senin baktigin yonde biri domaliveriyor.

Mesela okulda Ben dalmisim uzaklara, onumde bir kiz yere para dusurmus onu almaya calisiyormus. Hanzo arkadasim fotograf cekmis. Kizi ben gormedim.

Neyse bazende bakmicam hayir diye kasiyosun. Zaten koca karinin teki, zevki de yok. Ama herkes o an ona bakiyor. Icgudu belki..

Sadece "bakip oksuyor" demen bile adami aklamaya deger. Bizde 1sn got gordum, 2sn sikimi elledim oh 0diye bir haz yok.
  • ibomiu  (27.11.14 07:13:10) 
üzüldüm, çocukluk arkadaşınız sapık; yaptığı hareket ibneliktir. o arkadaşı aranızdan çıkarın bence.


  • dieselsingle2  (27.11.14 07:43:21) 
Bakmasında sorun yok gibi de, hatta fanteziler kurmasında filan da. Ama öyle herkesin içinde alet okşama filan olduysa biraz sınırları aşmış. Sonuçta bu tür şeyler düşüncede oluyor, arkadaş eş dost kuzen kardeş, haberleri olmuyor kimsenin. Belli etmemeli.


  • Cursed Chico  (27.11.14 08:00:59) 
Dövün herifi.


  • arnold schwarzeneger  (27.11.14 08:03:04) 
@warrior: bilinç altı ifrazatı yapıyorsun. yapma.


  • fengari  (27.11.14 08:13:52) 
Warrior princess insan dogasi diye adlandirdigjn sey insan dogasi degil. insan nefsine hakim olarak hayvanlardan ayrilir, yoksa kedi kopek gibi yolda yakaladiginin ensesinden tutar ustune cikardi. erkek denen canli da her an uremeye hazir olarak yaratilmistir. bir kadin ben bugun psikolojik olarak iyi degilim moralim bozuk dedigi anda onu feristahi gelse sekse ikna edemez. (Tabi ciddiyse dediginde) ama en morali bozuk erkegin sekse hazir olma suresi max 3 dk surer. o acidan zaten erkekler mekanik kadinlar elektronik muhabbeti doner. simdi bu yaratilis gercegidir. Ama bir adamin baska bir kadina bakmasi sorun degil, o kadina baktiktan sonra aletini oksamasi hayvanlik.(herkes bakar ve bu da dunyanin en kotu seyi degil, kadinlar da erkekler de bakar, daha cok erkekler tabi ki yukarda anlattigim olayla baglantili olarak, ama onun bile bi adabi vardir, hani en yakin arkadasinin esine de artik o gozle bakmiyo olabilmen, bu durtunu bastirmis olabilmen lazim, bastiramayip bi de oksama falan yuuuh amk) bakma olayi bilimsel bir olay bunu uzerine belgeseller vs ler var ama dedigim gbi bu ornekteki okuzluk.


  • rentts  (27.11.14 08:20:40) 
Lan lan wp yorumlarını okurken bu kadına haddini bildiriniz diye bağırdım.


  • namus ninjası  (27.11.14 08:41:39) 
valla olayın genel manasında wp katılmadan edemediğim hususlar var. ekşide bir dizden girip olmadık yorumlar yapan hayvanatlar var gerçekten, ki bunlar bir şekilde eline klavye geçmiş ve aylarca bekledikten sonra ekşide yazabilen tipler. yani bu süzgeçten geçememiş kimbilir neler var daha sayıca. erkekler (önemli bir kısmı) her haltta "yea erkeğin hormon şeysi, aldatmak doğal, ama ben erkeğim, erkek olunca reröreöeö" yapmasalar, wp'nin yaptığı yorumu kimse yapmaz. bu abiler bu kızın yorumunu haklı çıkarıyor (hakeza duyuruda sorulan hayvanat da öyle). "erkek normal, erkek hormon, erkek ama o erkekk?!" gibi burda da bir çok böyle yoruma şahit oluyoruz. ne zaman insanlık erkeklikten önce bir kavram haline gelir, hormonların yönlendirdiği davranışlar normal bir davranış görülmekten çıkar bu toplumda, o vakit iyi anlaşırız.

ne dicektim, eğitim şart. anlatılan doğruysa, bütün arkadaş grubunu bilgilendirip o adamı aforoz etmenizin şart olduğunu düşünüyorum.
  • emirkulu  (27.11.14 08:48:30 ~ 08:49:56) 
Turkiyede kimsenin farketmedigi ama bircogumuzun iliklerine kadar hisettigi bir cinsel devrim hala olageliyor arkadaslar. How i met your stayla arkadasliklar, twitterdan swinger cift arayanlar, hayat kadinina para cikaramayip ucuz yollu travestiye gidenler. Bundan bir zaman sonra neler olacagini tahayyul edemiyorum. Allah sonumuzu hayir etsin.


  • bruceandwayne  (27.11.14 08:59:42) 
warrior, çok yanlış yoldasın. açık ve net.
çünkü kendinle çelişiyorsun, gerçeklerden kopuk ve tek yönlü bakıyorsun.

onca müslüman olmayan memleketi dolaşıp başına bir iş gelmeyen italyan gelinin neden bu ülkede tecavüze uğrayıp öldürüldüğünü açıklayabilir misin?
(bu sadece bir örnek. milyonlarca şey yazabilirim bu konuda)

"Allah hepimizin ciğerini ezelden okumuş çünkü ondan yani" mi?

soruya cevabım şu şekilde:

ibomiu'nun dediği gibi olmuş olabilir. önce o olasılığın elenmesi gerektiğini düşünüyorum. 20 senelik arkadaşınızmış, bu tarz falsoları olmamış anladığım kadarıyla, olsaydı bir şekilde fark ederdiniz.

dediğiniz gibi bir durumdan emin olursanız diğer arkadaşlarınıza kadının kim olduğunu söylemeden durumu bildirmek lazım.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (27.11.14 09:31:49 ~ 11:44:37) 
ayakkabı bağlamak için eğilmek 3 saniye sürer, 3 saniyelik domalmaya karşı sıvazlama pek inandırıcı gelmedi. bakmış geçmiştir o normal, zira her erkek biraz sapık her kadın biraz teşhircidir. sıvazlama falan çok zorlama olmuş.


  • kafkef  (27.11.14 09:57:33) 
bana hep sen biraz paranoyak geliyorsun. duygularını öne alıp olayları fazla büyütüyorsun, duyurularında genel olarak bu hava hakim. belki hiçbir şey düşünmeden gözü falan takılmıştır, saniyelik gelişti diyorsun sonuçta. söylediğin gibi de olabilir tabii ama direkt yargılama adamı.


  • sayns  (27.11.14 11:09:21) 
normal falan değil. anlık gözü takılan adam, fark ettiği an kafasını çevirir. bi de bilmemnereni okşamak ne demek allah allah yani. ben olsam muhattaplığı minimuma indiririm hatta elemana açık açık da söylerim sen böyle böyle yaptığın için seninle ilişkim bitmiştir diye. diğerleri de sorarlarsa sorsunlar, ikimizin arasında de geç. ayrıca da ben olsam ben de karımı kızımı o herifle muhattap etmem.


  • physcos physcos  (27.11.14 11:11:19) 
@warrior, ne alaka şimdi? İrade vermiş Allah hormon verdiği gibi. Aynı hormonlar bende de var. O hormonlar çalıştığı zamanlarda bakmamam gereken birine kafayı çevirip bakmıyorsam, o da bunu yapacak.

Arkadaşlar yazmayla olmuyor. Orada olmanız lazımdı. Gözleri büyüdü adamın resmen. Sanki o an evrenden soyutlandı ve sadece kız ve o var gibiydi.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (27.11.14 18:42:23) 
oha, ben niye tik almadım?
dövün minvalinde söyledim işte. alla allaa

  • dieselsingle2  (27.11.14 20:38:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.