[]

Bot aldım ama

Çokta araştırmadan aldım açıkçası. 7 ayda taksit ödeyeceğim.

Aldığım bot şu,(www.zizigo.com iyi mi yapmışım bana fazla mı?

Merrell bi bot, gore-tex xcr özelliği ve vibram tabanı var.

Ankara'da kullanacağım. Sizce iyi bir bot mu? fazla mı gelir ankara'da?

 
ben basit düşününce genelde iyi karar veriyorum bu tür alışverişlerde, yok garatex yok şu bu takmıyorum pek; ayağım rahat mı, su geçiriyor mu, sıcak tutuyor mu, eğer botsa bileği sarıyor mu? bunlara cevabım evetse alıyorum.


  • dahili meddah  (24.11.14 15:09:46) 
ankara ya niye fazla gelsin? ankara'da got donduran bi soguk olayi var ve yerler buz tutuyo. ha bu bot buzda kaymaz degil kayar (buzda buz kramponlari bile kayiyor buzda kaymadan yurumenin tek bir yolu var botuna distan corap gecirmek) acikcasi bu tarz botlar sonbaharda agir olmayan kis sartlarinda kullanmak icin ideal. ne tam bir kar botu, ne tam bir yagmur camur botu. is gorur, sorun cikarmaz. ancak o fiyat bana asiri pahali geldi.


  • rentts  (24.11.14 15:13:08 ~ 15:13:31) 
güle güle eskit. gayet güzeller.


  • yapma volkan  (24.11.14 15:23:29) 
goretex+vibram direk fiyatı 300tl üzerine çıkarıyor o yüzden normal fiyatı. fena bot değil gündelik ve hafif trekking kullanımı için. güle güle kullan. ankaraya her şey müstehak. bunun bir benzerinin içi polarlı olanını kullanıyordum ben.


  • argent dawn  (24.11.14 15:24:02) 
zamlanacakmış zaten her türlü iyi yapmışsın yani.


  • cemiyetin unlu simasi  (24.11.14 15:26:00) 
@cemiyet aldığımın ertesi günü zam haberi geldi :) durduğu yerde değerlendi ayakkabı. :D


  • yatagants  (24.11.14 15:26:48) 
çok iyi hem tipi hem markası. marka önemli zaten. yalnız ben de bu tarz bi bot almayı düşünüyorum da kolay kayar mı acaba bu ? vibram tabanların çeşitleri varmış işte yumuşaklık ve dayanıklılıklarına göre. bazısı daha kaygan ve ıslak zeminlerde daha iyi tutuş sağlarken bazısı daha engebeli ve kuru zeminlerde. hangisi hangisi acaba sizinki ıslak zeminler için olanı mı ?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.11.14 15:27:24) 
Satıcı düz zeminlerde ( mermer vs) kayar dedi sadece.


  • yatagants  (24.11.14 15:31:37) 
ıslak zeminler için vibram diye bir şey yok. gündelik kullanım için vibramlar daha yumuşak tabanlı. onlarda çok sorun olmuyor. ama trekking ve dağcılık aktiviteleri için olanlar cidden sert oluyorlar ayakkabı kırılmıyor bile o derece. bütün gün doğada güle oynaya hiç bir şey yokmuş gibi yürüyüp tuvalete girerken kafa göz dağıtabilirsiniz. pürüzsüz ve ıslak zeminlerde çok fena oluyorlar.


  • argent dawn  (24.11.14 15:33:00) 
erkek arkadaşım da ısrarla bu ayakkabıdan almak istiyor ben şeklini hiç sevmedim ama erkekler beğeniyor galiba. güle güle giy.


  • fraise  (24.11.14 15:34:58) 
güzelmiş. senelerce giyersin.

350 tl de çok fazla bir para değil bu botlar için. bugün girip alelade bir bot alayım desen kafadan 150 kağıdı gözden çıkarman gerekiyor, kaliteli bir şey alim desen en az 250 tl.
  • teritori  (24.11.14 15:37:47) 
Merrell iyidir. Bu tip ayakkabılarda tek tercihimdir. Benim ayakkabılığımda 2 tane duruyor hala bir tanesini de içi parçalanıncaya kadar giymiştim. Dışını parçalamak kısmet olmadı çok zor ;)


  • ozdek  (24.11.14 16:37:39) 
şu konuda yorumunuzu merak ediyorum;

www.eksiduyuru.com
  • yatagants  (25.11.14 20:33:03) 
ya bakın açık söylüyorum: bir insanın bu estetikte bot alması için ya kör ya da estetik algısı olmayan biri olması gerekli.

inanılmaz ya. benim hayatımda gördüğüm en çirkinş eye 350 lira para sayıyorsunuz abi sizin yaşınız kaç bunu giyiyorsunuz amk. ortaokulda olsa giyilmez yemin ederim. koca adamlar 350 lria sayıyor buna. inanılmaz.
  • kamera motor  (25.11.14 20:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.