[]

[ saçmalık ] bilgisayarımda "d" sürücüsüne tıklayınca yeni pencerede açılıyor

screenshota bakarak görebileceğiniz üzere bilgisayarımda "d" sürücüsüne tıklayınca "aç" komutu değil de "auto" komutu aktif oluyor ve yeni pencerede açılıyor bunun sebebi nedir ve nasıl eski haline getirilir?




 
#8102 virustur o virus. ehh burda onceki sorulara nasil bakiniz verilir bulamadim da :) ara kutucuguna #8102 yazin. cozum ziyadesiyle anlatildi orda.


  • notorious  (26.06.07 17:56:45) 
virüs olamaz anti-virus programım var ve 6 yaşımdan bu yana bilgisayar kullanıyorum :P


  • enola gay  (26.06.07 17:58:01) 
virüs o kesinlikle virüs. flashdiskten bulaşan cins bir virüs. bende de vardı ayı sorun, nod32 temizledi.


  • kibritsuyu  (26.06.07 18:11:34) 
virüs o.. antivirüs olsa da güncellenmemişse işe yaramıyor.


  • efruz  (26.06.07 19:17:48) 
herhangi bir şekilde autorun.inf kaçmıştır aç diyip autorun.inf'yi sil.


  • kofteburger  (27.06.07 01:44:23) 
o virus antivirusle temizlenmiyor bilginize, regedit'ten baslangic bilgisini silmeniz lazim, tabi bunun icin de adini bilmeniz lazim. sildikten sonra antivirusle taratip temizleyebilirsiniz


  • turkish tekila  (27.06.07 12:16:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.