[]

Win 8 Uygulama Kısıtlama

Yaklaşık 15 bilgisayarlara erişim kısıtlaması yapmak istiyorum. 15 bilgisayar yeni alındı ve Windows 8 yüklü geldiler. Önceki bilgisayarlarda XP vardı ve SERVER üzerinden uygulama yüklemeydi vs. kısıtlama getirebiliyorduk (domain almak mı ne diyorlar) ama yeni bilgisayarların W8 sürümü Starter. Yani bu ayarlamayı yapamıyoruz. NetSupport isimli bir program alındı fakat biraz kurcalayan onu kapatıp kontrolüm dışında kalabiliyor. W8 üzerinden yeni bir kullanıcı hesabı açarak aile korumasını denedim fakat zırt pırt bildirim ekranı geldiğinden vazgeçtim. Şifre ile giriş yapılan, Windows üzerinde milletin kafasına göre uygulama yüklemesini engelleyen, ctrl+alt+del kısıtlaması gibi Windows ayarlarına ve uygulamalarına erişim engelleyen bir program var mıdır? Şimdiden teşekkürler




 
windows 7 (professional, enterprise, ultimate) yükleyin veya windows 8 pro veya enterprise a geçin.


  • inheritance  (20.11.14 09:13:54) 
hocam lisanssız yazılım kullanmıyoruz. Windows 7 teklifinde bulundum ama ihaleydi oydu buydu o iş olmaz dendi. Bilgisayarlar alınmadan önce de sağolsunlar hiç danışmadıkları için kafalarına göre iş yapmışlar. Bende eldekilerle alternatif çözümler üretmeye çalışıyorum.


  • reseoz  (20.11.14 09:18:53) 
internet cafe programları işinizi görebilir sanki.


  • rhan  (20.11.14 12:07:02) 
Para verecek iseniz akinsoft işinizi görür. Diğer yandan free istiyorsanız User Control veya appblock programları var. İstersen mesaj atabilirim.


  • cetoxim  (20.11.14 12:13:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.