[]

Şöyle bişeyi nerede bulurum/yaptırabilirim? (çizdim)

selamlar,

şöyle basitçe çizittirdiğim gibi, plastikten üçgen prizma bir ışıklı tabelamsı (tabela değil de, hani masa isimliği gibi, ama isimlik değil) bişey arıyorum. yani küçük olacak (maksimum 15-20 cm falan), masa üstüne konulabilen cinste bişey. üstünde de istediğim bir yazı yazacak. elektrikle çalışan, anahtarlı bişey.

piyasada satılmıyordur ama yaptırmaya kalksam kim yapabilir bana böyle bişey?

 
camcı + elektrikçi.


  • nilmiye  (19.11.14 12:32:26) 
elektrikçiye anlat hacı, o bir yol bulur.


  • seyduna6687  (19.11.14 12:35:25) 
tabelacı. kralını yapar.


  • zam sampiyonu domates  (19.11.14 12:36:15 ~ 12:36:39) 
tabelacıdan başka çare yok, o da sıradan bas yapıştır bir tabelacı değil. led med ışık vs çalışan bir tabelacı olacak.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (19.11.14 12:50:56) 
aynen tabelacı... hatta kendinde yapabilirsin.tabelacılarda çıkma parça vardır beleşe verirler. üçünü yapıştırıp istediğin yazıyı cam kalemiyle yazıp dremel gibi bir aletle kazıyabilirsin. ya da kağıda şablon çıkarıp onu yapıştırıp boşlukları zımparalayabilirsin. yaratıcılığına kalmış. ama kilit malzemen pleksiglass ve şerit led. tabelacılar 20-50 tl arası alır uğraşırsa..


  • mr fusion  (19.11.14 12:50:57) 
anadolu teknik lisesi veya endüstri meslek lisesi elektrik / elektronik bölümlerine git. elektronik devre ve parça listesini veriyor onlar sana.. istediğin yazıyı, istediğin görsellikte programlatıp teslim alırsın...

edit: dış çerçeve işini artık bir marangozla mı halledersin orasını bilmiyorum...
  • synche  (19.11.14 12:54:37 ~ 13:03:10) 
burada bazı şeyler var.
www.dx.com

  • akks  (19.11.14 13:42:30) 
3d printerdan cıkarttır, gerisini elektrikçi 5 dkda halleder.


  • klar  (19.11.14 14:25:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.