[]

oyun pc'si vs ps4

cepte para yok ama allahtan hayal kurmak serbest. şimdilerde öyle eli yüzü düzgün bir pc toplayayım dedim. bugün itibariyle 3500 civarına iyi bir şeyler toplanıyor. ileriki yıllarda da ufak tefek takviyelerle güncel tutmak mümkün diyebiliriz rahatlıkla. allah affetsin oyuna para veren adam değilim ben. torrentler yüzümüzü kara çıkarmadı bugüne kadar.

diğer taraftan ps4'ün daha ekonomik bir çözüm olduğu ortada. ama onun da oyunları hayvan ötesi pahalı. yani 3-4 yıl içinde almayı umduğum oyunları toplasak üstteki pc'ye denk olmasa da ciddi bir yekün tutacağı iddia edilebilir. (belki de edilmeyebilir bilemedim.)

oyun için hangisi daha mantıklı ?

 
Bilgisayarda her türden oyunu oynayabilirsin, istersen mouse+klavye istersen gamepad istersen direksiyon yaparsın. Ps4 tabi ki iyi ama o kadar özgür değil ve torrent ya da steam gibi bir önemli eksiği var. Ben 4 yıl once aldigim 1800 liralik pc'de hala oyunlarimi öyle böyle oynuyorum. Zaten son grafik ayari beni rahatsiz ediyor o yuzden daha iyi bile oluyor. Yani bence pc


  • nundu  (18.11.14 22:07:46) 
torrentçiysen hiç bulaşma ps4'e falan.

ha ben de torrent'lerim pek çok oyunu ama alırım da yani oyuna verdiğim paraya acımam sevdiğim oyunsa.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.11.14 22:08:40 ~ 22:09:08) 
Hacı naptın ya 2000'e düzgün bişe toplarsın.

www.logicalincrements.com

Bu siteye göz atmanı öneririm. Superb/Excellent ve üstü gayet düzgün pc'ler verir sana.
  • Haldamir  (18.11.14 22:24:36 ~ 22:31:45) 
@haldamir,

dostum hayalini kurduğum sistem orda da 1500$+ bir fiyata geliyor ki zaten hemen hemen benim verdiğim fiyat ediyor. hem türkiyede hem de amazon, best buy gibi yerlerde de fiyat araştırması yapmıştım zaten. bugünün oyunlarını ultrada, yarının oyunlarını da very high gibi ayarlarda oynayabilsin istiyorum. işte kaldırmazsa da ramdir, ekran kartıdır takviye yapıp yükseltiriz diyordum.
  • kuul  (18.11.14 22:31:28 ~ 22:33:45) 
Ya o zaman zaten bu işlerden anlıyorsan kafanda vardır da bişeyler bana kalırsa daha mütavazı ve f/p'si yüksek bir sistem kurup ilerde yükseltmek daha mantıklı. Ki zaten performans peşindesin anlaşılan, ordaki superp pc bile ps4'den daha güçlüdür. Konsoldan hayatta istediğin oyun performansını alamazsın.

Ben de 3 sene önce 2500 civarına ortalama üstü bir sistem toplamıştım. En son çıkan oyunları denemesem de geçen senenin hitleri olsun diğer güç isteyen oyunlar olsun rahatlıkla high ayarlarda çalıştırıyorum. Muhtemelen seneye bir upgrade lazım olacak ama şimdiye kadar iyi idare etti bile.
  • Haldamir  (18.11.14 22:36:30 ~ 22:41:12) 
anladım dostum. yani kendim uzman sayılmam ama işlerden anlayan kişilere danıştım. sadece ps4 konusu kafamı karıştırdı. anlaşılan para biriktirmeye başlayıp üçer beşer parça toplamaya başlasam iyi olacak :)


  • kuul  (18.11.14 22:40:35 ~ 22:43:13) 
Bilgisayar tabii ki. Hiçbir konsolda bilgisayarda ki gibi görüntü kalitesi alamazsın.


  • air  (18.11.14 23:34:39) 
3500 tl'ye ps4 + 15 tane oyun alırım. 1 sene sonra kırdırırım, 10 sene de taş gibi oyun oynarım. adam çıkmış 3 sene önce aldığım 2500 tl'lik pc diyor amk :)))

3 sene önce o paraya ps3'ün yanına 3 parça beyaz eşya alınıyordu
  • lancelot du lac  (03.12.14 19:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.