[]

sas-tec sırt koruması

merhaba arkadaslar,

yeni a2 kursuna yazıldım. haftasonları sahilde fln gezip tur atmak için ufak motorlu bir scooter veya motor almayı düşünüyorum. (sym fiddle veya yamaha ybr 125 tarzı) Daha motor mu scooter mı tam karar veremedim. İkisi de hosuma gidiyor. Ancak ne kadar alacağım motor ufak olsa da tehlikelerin farkındayım ve güvenlik takıntısı olan biri olduğum için şimdiden ekipman araştırması yapıyorum. bazı motor montlarının sırtında montla birlikte gelen sırt koruması yerine yeni çıkan "sas-tec" korumaların takılabildiğini gördüm. bu korumalar çok ilgimi çekti. ancak hangi montlarda bunu kullanabilirim bilmiyorum.

bana aşağıdaki sırt korumasını koyabileceğim bir motor montu veya direk yüksek koruma ile gelen bir motor montu tavsiyesi verebilecek olan varsa sevinirim.

www.beachmoto.com

herkese iyi günler,

 
Revit'in montları iyidir ben memnunum tavsiye ederim. Fakat revitler düzgün (knox marka) omuz ve dirsek koruması ile gelmesine rağmen, sırt koruması acayip dandik, eğer istiyorsan yine revitin kendi güzel sırt korumasını çok yüksek olayan bir fiyata alıp takabiliyorsun. şekli de bu sas-tec'e bayağı benziyor ama sas-tec girer mi bilemeyeceğim. Sas-tec satışı yapılan bir yere sorsan daha kesin bir cevap alabilirsin.

Not: Bütçen ne kadar bilmiyorum ama ok yüksek değilse, sırt korumasından önce kask, mont, eldiven, dizlik/pantolon, motor botu, bel koruma, sırt koruma önem sırası ile bütçeni paylaştırmanı tavsiye ederim.
  • yakuza123  (18.11.14 12:08:08 ~ 12:10:23) 
cevap icin tesekkurler. ben de revitin montlarına bakıyorum genellikle. dragon, jupiter ve mercury modelleri arasında kaldım. hangisi daha uygunsa onu alacağım ve icine mumkunse sas-tec yerlestirmek istiyorum. eger o koruma uymuyorsa o zaman dedıgınız gıbı revitin knox sırt koruması var onu koyabilirim. toplamda ekipmana 1250 tl civarı bir bütçe ayırdım. kask olarak nolan n86 hi-vis fluo orange alacağım. en cok kafama o yattı. 550-600 tl arası bir meblayı ona ayırdım. kalan 700 tl ile eldiven ve dizlik alacağım bir de mont ve sırt koruma istiyorum. bu konuda da tavsiyelerinize acıgım.


  • sour diesel  (18.11.14 13:17:05) 
eger gerekirse butceyi bir 200 tl civarı daha arttırabilirim.


  • sour diesel  (18.11.14 13:26:12) 
Nolan pek tavsiye edilmiyor, yerine shark, bell yada marushin bak bence.


  • yakuza123  (18.11.14 17:09:41) 
bence almadan önce zamanın varsa fuarı bekle daha uygun fiyata alabilirsin ekipmanları


  • mirty  (18.11.14 17:18:01) 
ben kaskı sharp test sonucuna gore secmistim. orada 5 uzerınden 4 yıldız almıs gozukuyor. nolan neden tavsiye edilmiyor bilginiz var mı?

ek olarak motor fuarı ne zaman acaba?
  • sour diesel  (18.11.14 19:06:40) 
Sharp her şey değil, ls2 bile 4 yıldız. Malzeme kalitesi pek yüksek değil diye biliyorum ben, ve ses alıyor diyenler var. Ekşiteker'e gelsene orada bu tartışmalar çok döndü okuyabilirsin.


  • yakuza123  (18.11.14 19:33:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.