[]

pazarlari hic sevmem

kucuklugumden beri en nefret ettigim gundur; hep cok kasvetli ve bunaltici bir gunmus gibi gelir bana. hele de bir de hastaysam duble bunaltici oluyor zaten. yapacak hicbir sey bulamam, dakikalari sayarim hep. disariya da kesinlikle cikmam, ertesi gun yorulacagim zaten kafasindayimdir (ki su anda ailemin yanina geldim yapacak bir isim yok yarin aslinda ama yine de inatla cikmiyorum disariya) aksam olunca da uyuyamam bir turlu. sacma sapan bir ruh hali iste.


siz sever misiniz pazar gunlerini? naparsiniz genelde rutin olarak? evde bos bos oturup dinleneyim kafasinda misinizdir yoksa bir tek hafta sonum var bol bol gezeyim mi dersiniz?

 
pazar günlerini eskiden okul var ertesi gün diye sevmezdim :)


  • rock n roll  (16.11.14 16:17:15) 
ben de sevmiyorum. hemen öğleden sonra oluyor, sonra da yarın iş var psikolojisine giriyor insan. en güzeli cuma gecesi ve cumartesi.


  • from potomac to kuban  (16.11.14 16:18:55 ~ 16:19:10) 
ben nefret ediyorum. evde olunca bütün gün aklıma yarın iş olduğu,akşam erken yatmak ve tıraş olmak falan geliyor. oysa ki dışarı çıkınca bunları unutuyorum, aklıma gelse de uçup gidiyor. o yüzden pazar günü tüm gün evde sürünmektense, dışardan eve gelince akşam bir iki saat sürünmek daha güzel :)
bugün çıkamadım, köpek gibi hastayım o ayrı :(

  • violetsky  (16.11.14 16:22:12 ~ 16:22:29) 
çocukluğumda sevmezdim. nedense pazarları annemin temizlik günüydü, çamaşır yıkar, asar, yemek yapar, evi siler süpürür, kendisi banyo yapar sonra beni de yıkardı. biz de onun ayağının altında fazla durmamaya çalışarak gazete, kitap okur, hikmet şimşek'le pazar konseri programını izlerdik falan. sıkıcıydı.

şimdi pek öyle bir hissim yok, genelde dışarı çıkıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
  • lily briscoe  (16.11.14 16:23:08) 
tam da şimdi bu ne biçim pazar diye duyuru açıcaktım. bi pazarı güzel geçireyim dedim bi ton ödev çıktı


  • durbikonusucaz  (16.11.14 16:24:34) 
pazarlari ben de sevmm. okurken ertesi gun okul oldugu icin sevmezzdim. hele ki pazar aksam satleri yani tam da bu saatler.

haftalik! banyomuzu yapardik, bizimkiler izlenir ve uyunurdu. peh!

simdi de pazartesi sendromu nedeniyle sevmiyorum, ama neyse ki banyo sikligini haftada birden 5-6'ya cikardik :)
  • exlibris  (16.11.14 16:29:58 ~ 16:30:25) 
-ben de bir tek ben sevmiyorum sanirdim pazarlari.

pazari seven insan mi var mk.
  • nawres  (16.11.14 16:30:58) 
okul zamanı sevmezdim. şimdi haftasonlarına etkinlik koyduğumuzdan keyifli geçiyor


  • la noix  (16.11.14 16:32:38) 
yav yoğun çalışanlar için gelsin bu benden: yeni bişiy keşfettim, Pazar gecesi oturup 1 ya da 2 saat, işyerindeki işini yapar ve haftanın programını oluşturursan, Pazartesi günün çiçek gibi geçiyo. Herkesin surat beş karış, sabah sabah, sendeki neşeye aptal aptal bakıyolar. İnanmazsanız, sadece bir kere olsun deneyin ve farkı görün.


  • compadrito  (16.11.14 16:36:19) 
genelde dışarıda kahvaltı, sonrasında bazen gezmece, alışveriş.

haftanın en sevdiğim 2. günü sonuçta, sevmem desem ayıp olur.
  • [silinmiş]  (16.11.14 16:45:51) 
pazartesileri seviyorum ben, pazar iğrenç ama. çok boktan. pazartesi sabah 5 gibi falan kalkıp çalışmam gerektiği için, genelde pazar günlerini uyuyarak geçiriyorum. e spor adamıyık, bütün futbol-basket maçları pazar günü oynanıyor. akşam 8'de mis gibi derbi oluyo maç oluyo ben uyuyorum. öyle böyle değil aşırı nefret ediyorum pazardan.


  • pescador  (16.11.14 16:48:01) 
Ben de nefret ederim
En çok perşembe cumayı severim. Cumartesi de ertesi pazar diye az seviyorum :)

  • tolgan  (16.11.14 16:48:27) 
sabahlarını seviyorum. çocukken annem sofrayı donatır, babam simit alırdı. gazete kokan sofrada öğlene kadar konuşa konuşa kahvaştı yapardık. sonra büyüdüm ben, taşındım başka kente. o zaman da sevgiliyi görme günüydü bana pazar. vapurda buluşur, kahvaltı yapardık..
ben sanırım kahvaltıyı seviyorum direk

  • shubulubapshubaptishaluva  (16.11.14 16:50:52) 
www.youtube.com
haftaiçini daha bir severdim. şu 2 sene ha hafta içi ha hafta sonu hiçbir farkı yok artık.

  • bass solo take one  (16.11.14 16:52:40) 
Cok eskiden sevmezdim ama o zamanlar zaten maldim afedersin. Simdi seviyorum, bayiliyorum pazarlara.
Ayrica hicbir zaman pazartesi sevmedigim gun olmadi

  • delifaruk  (16.11.14 17:15:24) 
pazar akşamına kadar cuma kafasına yakın olabiliyorum. ondan sonra pazartesi yavaş yavaş başlıyor. pazar da güzeldir candır, belki bir cuma cumartesi değildir ama iyidir iyidir :)


  • arras  (20.11.14 09:54:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.