[]

Değerlerim nasıl?

Güzel mi? Dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkürler.
www.dropbox.com



 
o son yumurtayı yemeyecektin


  • namus ninjası  (14.11.14 21:30:06) 
Kolesterol ust sinirda, demir deposu ve hemoglobin de alta yakin. Onun disinda gayet iyi. Cok cay tuketimi olabilir, ozellikle yemeklerden sonra birkac saat icinde cay tüketmemek, yagli besinleri de biraz azaltmak yeterli olacaktir.


  • gibicibicis  (14.11.14 21:38:03) 
yok işte hepsi zaten olması gereken yerde. 1 tanesi fazla o da muhtemelen yediğin bir şey ile alakalı. iyisin sıkıntı yok.


  • Alt4y  (14.11.14 21:40:54) 
bence domuz gibisin, HDL'nin eccük yüksek olması sıkıntı değil bence, LDL yüksek olsaydı bir nebze dikkat et diyebilirdim ama, yumurtaya devam, kolestrol değer aralıklarını da kafaya takma derim, azami olarak belirtilen 200 normalin biraz üstü bir değer bence.


  • candanag  (14.11.14 22:15:17 ~ 22:15:40) 
şindiye kadar nası yaşıyosanız, o şekilde yaşamaya devam edin. kilo fazlanız varsa, onu halledin. sigara varsa onu bırakın. içkiyi de, ayda bir kereden fazla içmeyin. takmayın kafaya tokadan başka bişey.

dikkat etmeniz gereken şeyler bunlar.
  • compadrito  (15.11.14 05:21:16) 
turp gibin. doymuş yağlardan uzak dur.


  • irsh92  (17.11.14 02:06:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.