[]

Şarkılar Seni Söyler - Piyano nasıl olmuş?

Sağ eli zaten mevcut ama sol elini bulamadık, eşlik yazmaya çalışıyoruz nasıl olmuş ?

soundcloud.com


Bu da bonus keman dinlemek isteyen olursa: soundcloud.com (2 dıt için özür, kuzenim ses tuşuna basmış yanlışlıkla )

 
keman versiyonu çok daha güzel olmuş bence.


  • sen olmayan cocuk benim  (14.11.14 21:23:46) 
Keman versiyonu zaten var ama biz piyanoya uyarlamaya çalışıyoruz daha sonra ikisi birlikte çalacak.


  • ekaterina  (14.11.14 21:24:42) 
Piyano biraz alaturka gibi olmuş doğal olarak. Daha batı tarzına yaklaşsanız daha iyi olur gibime geldi. Biraz daha hızı azaltın. Daha dokunaklı olsun. O motifler daha belirginleşsin. Daha güzel durur gibime geliyor.

Bir de bu şarkıya nostalji havasında değilde, günümüz havasıyla alın biraz daha. Benim yorumum bu. İyi çalışmalar.
  • lesley mateas  (14.11.14 21:35:35) 
piyano daha doğru gibi geldi bana, keman bi yerde farklı bi geçiş yapıyor sanki.
güzel bu arada her iki kayıtta elinize sağlık, güzel bir şarkı seçmişsiniz, gülümsedim :)

  • bruceandwayne  (14.11.14 21:37:31) 
ben ikisini ayrı ayrı beğendim. bir arada güzel olmaz gibi geldi. piyanoda farklı bir yorum getirilebilir belki. elinize sağlık. :)


  • m e l t e m  (14.11.14 21:56:19) 
melodiyi keman çalsın, piyano sadece eşlik yapsın bence.
parça güzel mi değil mi bilemem ama keman ile güzel duyuluyor.
üst pozisyonlarda korkarak çalmamak gerekir, cümlenin sonunu erken kesiyorsun. (kim çaldıysa). daha yavaş bir tempoda geniş düşünerek deneyin bence. piyanoda ise pedal tabii ki dikkat edilmeli, abanılmamalı :)
  • nocturness  (14.11.14 22:02:22) 
Piyanoyu ben çalıyorum kemanı başkası, pedal tam ayarında da piyano pearl riverdı akort da bozuktu biraz. Şimdi evde yamahayla da çaldım daha güzel oldu ama kulaklığı çıkarıp kayıt yapamıyorum :(


  • ekaterina  (14.11.14 22:05:03 ~ 22:20:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.