[]

+18 ms project, kritik yol hesabı bilen var mı

olm ödev vermişler ben daha yeni uyandım duruma, 3 tane soru var kritik yol,varyans bir de şemasının çizilmesi gerekiyor. youtube'dan baktım adam ms project'le tıkır tıkır yapıyor "bilen adama" basitmiş gibi geldi. bende program bile yok anasını satıym. bilen varsa yollayım bira falan ısmarlarım bi kıyak yaparım.

ya da yol falan gösterin çok fena sıkıştım


 
eğer bir aktivitenin süresi uzadığında bu projenin de süresinin uzamasına sebep oluyorsa o aktivie kritik yol üzerindedir.

cidden çok basit aslında. biz de operations dersinde görmüştük proje şeması, kritik yol, varyans vs. ama program kullanmıyorduk.
  • king lizard  (14.11.14 00:04:27 ~ 00:05:41) 
Projeyi tum dependency leri ile girdikten sonra detailed gantt chart ta kirmizi ciZgileri takip edince buluyordun hatirladigim kadari ile ms project te


  • nooneatall  (14.11.14 00:29:27) 
abi bende o program bile mevcut değil, yok mu sevap işlemek isteyen.


  • divit  (14.11.14 00:31:38) 
torrentten film indirmeyi bilen birinin sorduğu şu soru ne kadar ayıp. cık cık cık


  • exordinary  (14.11.14 05:18:02) 
Başka programlar yok mu bunu yapacak? Zamanında çok dandirik programlar kullanırdık.


  • [silinmiş]  (14.11.14 07:19:28) 
  • argent dawn  (14.11.14 08:17:26) 
programı buldum lisansım varmış zati benim, bu yuvarlaklı şemaları çizemiyormuş elle çizmek lazımmış.
neyse ödevi yapamadım mühendisliğimden utandım, günü de geçti zaten.

  • divit  (15.11.14 13:08:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.