[]

bu kıza nasıl yaklaşılır

Birkaç defadır fitnessta gördüğüm güzel bi' kızın yanına giderek sohbet başlattım. Daha sonra hareketler gösterip tavsiyeler falan devamı geldi. Birkaç defadır salonda konuşup kampüste gördüğümüz selamlaşıyoruz. Ama bundan sonrası gelmeyecek gibi duruyor. Nasıl bir adım atmalıyım. Arkadaşın dediğine göre ben çıktıktan sonra bir erkek falan daha bi şey gösterme ayağına tanışmaya çalışmış falan. Vakit kaybetmek istemiyorum. Şimdiye kadar hiç böyle hızlı hareket etmemiştim. Biraz hızlı gidersem ne biliyim kızı daha samimileşmeden sıkıp uzaklaştırmak çok hevesli gözükmek istemiyorum ama yavaş gidersem de çok talibi var. Napmam lazım güzin ablalar ve duyurudaşlarım?




 
sosyal medya wassap felan ekle


  • 05  (13.11.14 21:54:10) 
kafasına sert bi cisimle vur, mesela dumbell


  • divit  (13.11.14 21:55:29) 
@05

çok hevesli de görünmek istemiyorum ya, sosyal medya üzerinden yürümem zaten.
  • oddyseus  (13.11.14 21:57:42) 
ekle be nolcak kurma öyle kendine kafanda bişeyler takıntı olur sonra


  • 05  (13.11.14 22:00:14 ~ 22:00:27) 
yine bir gün beraber spor yaptıktan sonra çıkışı denk getirip spor sonrası kahve içmeyi ya da yemeği beraber yemeyi teklif et.


  • m e l t e m  (13.11.14 22:00:36 ~ 22:01:02) 
off, altı üstü bir insan işte. sıradan, çoğunluktan bir insan... hala birileri şu kıza nasıl yaklaşırım, şu kızla nasıl yatarımın peşinde. bu kadar kafa patlatmaya ne gerek var ya. git niyetini belli et uzaklaşırsa da uzaklaşsın ne olacak yani? böyle çürüyüp gideceksiniz.


  • sayns  (13.11.14 22:02:55) 
@m e l t e m

evet bugün onu yapacaktım ama son anda arkadaşı geldi ben de biraz daha çalıştıktan sonra görüşmek üzere diyerek çıktım. Çok zor tek yakalaması ya.
  • oddyseus  (13.11.14 22:04:06) 
Guzin abi olarak cevap veriyorum. Isin teknigiyle alakali sunu diyebilirim. Gosterdigim hareketler faydali oldu mu falan diyerek sakalas, fitnessa basladigindan beri bi degisim olup olmadigini sor, bi suredir rastlasiyoruz diyorsun cunku. O sirada kendi gelisiminden falan bahsedersin, soz sagliga ve beslenmeye acilabilir bunla alakali. Fitness acisindan faydali bilgileri tuyolari paylasirsin. Bi gun de cikista beraber bir seyler icmeye falan davet et, portakal suyu falan mesela. Iyi gelir spordan sonra.

O hizli gidip gitmeme, hevesli gozukmeme kaygilarini da bosver hocam. Biri gelip kapiyo sonra. O islerin oyle yurudugune inanmiyorum, pek de rastlamadim. Kizla bogucu olmadan ilgilenirsen, bir seyler ogretirsen iyi vakit gecirtirsen ve arkadaslik edersen sansin daha fazla olur bu tip ortamlarda. Mac sahada kazanilir. Bu kaygilara sahip olursan sahaya inemezsin.
  • degilim  (13.11.14 22:04:13) 
spor yaparken sor o zaman sen de. "bundan sonra ne yapıyorsun, işin var mı?" de.

doluyum derse ısrar etmezsin.

yok derse, "kahve içelim mi/yemek yiyelim mi beraber?" dersin.

ya da şöyle yapabilirsin, şu an aklıma geldi ve bu fikri çok sevdim :)

izlediğin bir filmden sohbet aç. bu aralar ne var vizyonda, iyi bir film var mı diye öyle doğal bir şekilde sor. "şu film iyi diyorlar" derse, "evet, ben de merak ediyordum onu, gidelim mi beraber?" diyebilirsin. :)

edit: düşündüm de, şöyle sorsan daha iyi olabilir:
"ben de merak ediyordum onu, hatta bugün gidebilirim. gelmek ister misin?"
  • m e l t e m  (13.11.14 22:08:52 ~ 22:13:52) 
direkt sinemaya gitmeyi teklif etme bence, tutmaz o. ama evet, sipordan sonra ne yapıyorsun olayında bir kahveye davet etmek daha bir kabil.


  • mermize  (13.11.14 22:13:06) 
Sinema olayi bence de olmaz. Dediklerime ek olarak hakikaten biraz degisim varsa "evet degismis/zayiflamis/ fit gibisin" diyebilirsin, onu begendigini gosterir direkt. Yagci ve yapis yapis bir tavir olmadiktan sonra ne kadar az pisirik davranirsan o kadar faydali olur diye düşünüyorum.


  • degilim  (13.11.14 22:19:20) 
sinemaya arkadaşını davet eder gibi davet ettiği müddetçe sinema olayı olur. kasacaksa, gerilecekse o zaman olmaz.

sinemaya git, kıza kolunu at, elini tut demiyoruz. :)
  • m e l t e m  (13.11.14 22:21:37 ~ 22:25:01) 
cık sinema olmaz hafız.

degilim+1, onunla ilgili şeyler söylemen alttan alta farkındayım imajı oluşturur ve iyidir. kendine güven abi, şöyle gözükürüm falan filan düşünme o seni çoktan tartmıştır zaten :)
  • delineron  (13.11.14 22:41:39 ~ 22:48:36) 
direk sor kahveye falan. uzadıkça başka biri tarafından kapılma riski artıyor. rekabet çetin, rakiplerin yüzlerce.

gelişmeleri haberdar et pls.
  • fransızkalanadam  (13.11.14 22:44:34 ~ 22:46:01) 
bir daha gördüğünde yarın akşam işin yoksa bir şeyler içmek ister misin diye sor. oluru budur.


  • fayfim  (13.11.14 22:48:09) 
Ben sonucu bekliyom vercek tavsiyem yok. Gittiğim spor salonu sadece bayanlara ait, öyle terleyen halini gördüğünüz birinden nasıl hoşlanabiliyorsunuz merak etmiyor değilim aslında. Neblim kol kılından bile iğrenen adamlar çıkıyo. Ne diyodum, sonuç bekliyorum evet.


  • emirkulu  (13.11.14 23:00:19) 
divit denen arkadaş böyle duyurulara bence komik aynı zamanda(bazen) itici cevaplar veriyor, hep tiksiz kalıyor ciddiyetsiz insan:)

bu işin oluru gidip konuşmak net şekilde. bi yerlere davet etmek. spor salonunda başka türlü ilerletemezsin ilişkilerini.
  • hain kostokk  (13.11.14 23:14:13) 
kahve içme güzel olur ama direl söyleme hatun sana kafasının içinde olur demediyse işim var deyip kestirip atar.
hiç bir şey olmuyorsa onun çıkacağı zamanda sende ayarla kendini yanında yürü ufaktan başla muhabbete işi gücü yoksa gelir zaten kahve neyin içmeye.
gelmezse zaten salla.
bi de senden sonra gelene kızın tepkisi ne olmuş ona kötü sana iyi davrandıysa devamı gelir.
ona da iyi davrandıysa işin ilkine göre zor.
bol şans bi de rahat ol ya.
  • arafa  (14.11.14 01:49:59) 
Spor sonrası kahve daveti.


  • arnold schwarzeneger  (14.11.14 08:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.