[]

olm ac unity'nin setup dosyası yok lan !!

malum ortamlardan günlerdir teşrifini beklediğim oyunun setup dosyası yok lan ! dosyanın fake olmadığına emin gibiyiz. hem de skidrow güya. ben görmeyeli oyun yüklemenin raconu değişti de haberim mi yok ha !

burum burum buruldum be :/


 
bi ekran görüntüsü filan atarsan en azından hangi adımları izlemeni yazabilirdim...


  • vosvos3131  (13.11.14 21:33:50) 
skidrow'un versiyonu yok ki. feyk.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.11.14 21:34:53) 
awesomescreenshot.com

awesomescreenshot.com

yani yıllardır oyun indiriyoruz. yorumları falan da okudum. fake olmadığını anlayacak kadar ingilizcem ve torrent kültürüm olduğunu düşünüyorum.
  • kuul  (13.11.14 21:44:18) 
antivirüs falan karantinaya almış olmasın?


  • gneral  (13.11.14 21:50:57) 
ne bileyim anlamadım valla. antivirüsü kapatıp deneyeyim madem. ama zaten mse var antivir olarak. o da çok bi şey değil diye biliyorum ben.

olm 3 günden fazla zamandır bekliyorum :/
  • kuul  (13.11.14 21:56:01) 
@minik donut,

allah allah o kadar baktım aşağı doğru ama görmedim. teşekkürler bi deneyelim bakalım :)
  • kuul  (13.11.14 22:33:01) 
belki merak eden vardır diye yazmış olayım. bu oyun öyle alıştığımız klasik şekilde bir setup dosyasıyla yüklenip oynanan cinsten değilmiş. bir benzerini euro truck simulator'da görebileceğiniz şekilde direk dosya üzerinden oynanıyormuş. crackini dosya içine yapıştırıyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz yani. burda da anlatmış adam zaten:

awesomescreenshot.com

hayır yani bu kadar büyük boyutlu bir oyunun öyle setup neyim yapmadan oynanabileceğini bilmiyordum ben. ilk kez euro truck'ta falan gördüğüm için heralde küçük boyutlu oyunlarda bu tip bir şeyler yapılır sanıyordum az önceye kadar. her neyse yani "setup niye yok lan" diye endişeye kapılan benim gibilere gelmiş olsun. belki birilerinin karşısına çıkar.

bu arada oyun benim emektar laptopta (ki i7 işlemcili, 4gb ram 2gb ekran kartlı) ağır çekimden bile yavaş gidiyor. resmen ağlicam lan :'( olm bugün eli yüzü düzgün helal süt emmiş bir desktop toplamaya kalksam 3500-4000 arası değişiyor. hiç insafınız yok mu lan sizin hayvan herifler !! gidip kredi mi çektiriceksiniz lan jklşişlkjh

:'(
  • kuul  (13.11.14 23:38:23 ~ 14.11.14 02:58:20) 
insaflı falan değiller de onla alakası yok direk mallar. bozuk oyun sürmüşler piyasaya.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.11.14 00:37:16) 
bozuk mu hadi yav :/

benim bilgisayarın özellikle son 1 yıldır yeni nesil oyunları oynatamamasından mütevellit kusuru bizim düldül'de aramıştım ama öyle değil miymiş ?
  • kuul  (14.11.14 01:22:09) 
bütün forumlarda ubisoft'a gömüp duruyor millet. min sistem özelliklerinde gtx 680 nedir arkadaş pc kullanıcılarının binde kaçında gtx 680 ve üstü seviyede kart vardır bu adamlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. ps4'te bile fps 20'lere kadar düştüğü oluyormuş. bir sürü bug falan saymıyorum bile.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.11.14 01:23:33 ~ 01:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.