[]

Beşiktaş'tan Via Port'a Nasıl Giderim?

İstanbul'da yaşayan bir insan değilim ama iyi kötü bilirim İstanbul'u. Beşiktaş'tan bu pazar günü (Avrasya Koşusunu göz önünde bulundurun) Via Port'a nasıl giderim? Aklımda deniz yoluyla Kadıköy, oradan da otobüsle Pendik vs. bir şeyler yapmak var. Hayırlı bir iş olması için gidiyorum, bir el atarsanız sevinirim. Süre konusunda da tahmin verirseniz sevinirim.




 
kadıköyden 16k'ya bineceksin. ama hepsi geçmiyor viaporttan geçenlerin önünde yazıyor viaporta gider diye. 90 dakikaya gidersin kadıköyden.


  • mattiadestro  (13.11.14 18:42:06) 
16 16kh vs pendik köprüsüne giden herhangi bir otobüse binip oradan dolmuş yapılabilir.


  • atacaksinfinke  (13.11.14 18:44:40) 
kadıköy den direkt kurtköy otobüsleri var onları kullanabilirsin.

öneri olarak da kadıköy'den metro ya binip bu otobüse kartal köprüsünden de aktarma yapabilirsin.
  • asm  (13.11.14 18:46:28) 
16K ve 16kh sürekli ölümüne kalabalık olur bu arada. Hayırlı bi iş deyince belirteyim dedim. Takım elbise ve ayakkabı falan bindiğin gibi kalmayabilir.


  • ufukcel  (13.11.14 18:49:08) 
Anladığım kadarıyla Pendik veya Kurtköy otobüsü Kadıköy otobüs duraklarından kalkıyor. İlk duraktan binmek belki avanttajlı olur diye düşündüm. Ama metro ile Kartal yapıp sonra otobüse binip süreden kazanacağım derken oraları bilmediğimden çuvallayabilirim de.


  • arandur  (13.11.14 18:54:36 ~ 18:54:47) 
trafik yoksa metro ile otobüs aynı sürede gidiyor kadıköy kartal arasını.


  • ufukcel  (13.11.14 21:36:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.