[]

amerika'daki satıcıyı davalamaca vol.2

abilerim, ablalarım, şu konuya bir el atsanız da haram yiyen gavurun kıçına tekmeyi atıatıversek, ha? hukukçulara selam olsun. önce şu soruyu okuyoruz:

www.eksiduyuru.com

şu olayın üzerine paypal'da yardım bileti (türkçesi ne zıkkımsa ya da) oluşturdum, bir iki dakika sonra bilet kapatıldı (olum ne diyom lan ben). açıklama olarak paypal'ın müşteri sorunları ile ilgili soruşturma süresinin 45 gün ile sınırlı olduğunu söylemişler. benim satın alma olayı 19 haziran'da gerçekleşiyor tabii, 45'i biraz geçmiş.

ertesi gün (bu sabaha tekabül etmektedir) paypal müşteri hizmetlerini aradım. tatlı bir hanımefendi çıktı telefona, 45 gün olayını tekrarladıktan sonra bunun ilk yardım biletim olduğunu, bu süreden haberdar olmayabileceğim için yine de sorunu yetkili birimlere ileteceğini söyledi. telefonu kapatmadan önce de alırız parayı falan diye gaz verdi ben de yükseldim. akşama doğru paypal'dan mail geldi ve yasal müdahale sürelerinin 45 gün olduğunu yine tekrarladılar, bir şey yapamayacaklarını, satıcı ile muhattap olmamı söylediler.

ne yapayım ben şimdi, gidip adamın topuğuna falan mı sıkayım? beş on dolarlık bir şeyden söz etmiyoruz, yüz doları aşkın bir alışveriş var ortada.

 
geçmiş olsun da alım yaptığınız site çok yarrak kürek bir siteymiş gibi göründü ebay falan olsa satıcı o kadar keyfi davranmayabilirdi. neyse paypal da hak araması için gerekli süre geçtiyse son çare www.ebaydestek.com


  • Ufuk  (13.11.14 03:04:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.