[]

Aklimda kionsept bir is var

Iyi geceler sevgili kapitalistler.

Gunluk hayatin mucadelesinden intihar noktasina kadar geldim. Su a. Tek istegim bana 1000 tl gelir saglayacak bir is. Bir sureligine bile 1000 olsun, kafam rahat olsun diyecegim bir is. Agir bir hayal de olabilir asagida yazacaklarim. :)

Kafamda soyle bir sey var:
- Sile yolu, Kemerburgaz, Kilyos yolu ve benzeri yol uzerlerinde yol kenarinda kucuk bir yer alinacak.
- Orada kendince ufak ama kaliteli bir aricilik veyahut benzeri, boyle yol kenarinda insanlarin durup almaya heves edecegi, ese dosta soyleyip atlayip sattigimiz sey her ne ise onu almaya yemeye gelecegi bir yer acilacak. Alacagimiz yerin boyle arka tarafinda uretim yapip, onunde prefabrik bir klubede satisi yapilacak.
- Sabahlari keyifle, o dogayla kismen basbasa oldugumuz ekmek teknesine hevesle gidip rizkimizi bekleyecegiz. O arada ben de oturup orada tezimi falan bitirecegim.

Ariciliktan yola cikarsak, mesela Istanbul'da aricilik olur mu? Bu tarz ne isler yapilabilir?

Tek derdim az da olsa kimseye tamah etmeden, hesap vermeden sessiz bir ortamda ekmek kovalamak. Bu isler icin de 30 bin butcemiz var diyelim.

 
Mobildeyim de modlardan biri su basligi duzeltebilir mi? Tezgah acayim derken cigir acmisim :)


  • evrenos gazi  (11.11.14 01:08:23) 
Bi tane doblo al arkasına kahvaltıcı aç, sandviç vs. sat. Öyle uzağa gitmene de gerek yok e-5 te dur yeter.


  • ekaterina  (11.11.14 01:08:42) 
araba geçen yerde arıcılık olmuyor malesef, hep ölüyorlar. Yoldan 1 kaç kilometre uzakta olman gerek.


  • e_rsin  (11.11.14 01:10:53) 
konser/festival çıkışlarında köfte ekmek sat oh. mis.


  • hellojack  (11.11.14 01:51:07) 
abi şile yolunda dediğin tarzda gelir bırakacak bir yer yok onu söyleyeyim.


  • tescillimarka  (11.11.14 02:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.