[]

deri ceket alırken dikkat edilmesi gerekenler

arkadaşlar spor tarzda deri bir ceket bakıyorum ancak piyasada çok fazla model bulamadım (desa, derimod vs..)
kapalıçarşı tarafında bakmak mantıklı mıdır?
siz alırken nelere dikkat ettiniz?
tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
fiyatlar çok oynuyor 300 - 1800 arası fiyat gördüm yaptığım ufak araştırmada. sebebini anlayamadım.
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

 
Öncelikle kuzu değil, dana derisi almak gerekiyor. Hem estetik hem dayanıklılık için. Dana derisi mont da 500'den başlar tahminimce. Üzeri fiyatlar da modele, tasarıma, işçiliğe ve markaya göre değişir.


  • nereye bu gidis  (10.11.14 21:36:24) 
Dana derisi ağır olur, dana derisi bulamazsınız. Deri pahalı olduğundan o fiyatlar normal. Dikkat edilecek bişey yok deri deridir. Koyun tercih edin. (Ayakkabı tasarımcısıyım sektördenim yani, kesin bilgi.)


  • suicides underground  (10.11.14 23:14:54) 
massimo dutti. maksimum 500'e çok şık bir ceketle çıkarsın.


  • timmie  (10.11.14 23:29:34) 
massimo dutti'de deri ceketler 550 tl'den basliyor. max 500 olmasi mumkun degil -indirime bile kalmiyorlar artik.


  • federer  (11.11.14 08:35:09 ~ 08:35:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.