[]

Saç Bakımı

Merhaba, saçlarım geçen aylarda bir anda çok kalitesizleşti nedenini hala anlamadığım bir şekilde. Bir duyuru açmıştım www.eksiduyuru.com Neyse ben şimdi evde olduğum her an saçıma hindistan cevizi yağı sürüyorum ama her an kafam yağlı:) Duş alıyorum anında tamamını yağlıyorum evde olacaksam. Sorum bu kadar yağlanmak zararlı olur mu? Dengesini falan bozar mıyım bir şeylerin?
Bir anda kalitesizleşmesi çok sinir bozucu bir şey hemen geçsin istiyorum.
Teşekkür ederim.


 
saç diplerine (köklere) sürmeyin yağı. sürerseniz yağ dengesi bozulur. bir de yağ tek başına işe yaramaz. besin takviyesi olarak biotin alın.

bir de yıpranmış saçın dönüşü yok gerçekten. yağ ancak yeni uzayan (hasarsız) saçların korunmasını sağlar. yıpranmış olanlara faydası olmaz, anca yumuşatır. tek ve kesin çözüm o yıpranmış hizadan kestirmek.
  • in pyjamas  (10.11.14 17:12:12 ~ 17:16:08) 
Supradyn all day alıyorum her gün. Şampuan krem maske serum sprey boya hepsini değiştirdim. Stres bu kadar değişim yapar mı anlamıyorum çünkü dipten yeni çıkanlar da aynı uçuş uçuş şekilde çıkıyor. Cildiyeye mi gitsem ki?


  • Domuz  (10.11.14 17:21:07) 
supradyn all day direkt saçlara yönelik bir ürün değil. genel etkileri arasında saçlara tırnaklara etkisi görülür ama o biraz daha metabolizmanın geneline yönelik bir ürün. ama ortada stres varsa he türlü değişim söz konusu olabilir. dermatolog kesin tanıyı koyar, bundan sonra hep mi böyle kalacak yoksa geçici bir dönem mi olduğunu doktor söyler (çükü yaşla beraber saç ve ciltte değişiklikler gözlemlenebiliyor).


  • in pyjamas  (10.11.14 17:39:03) 
Yazın çok stresli bir dönem geçirdim bir ay içinde 63 kilodan 57ye düştüm tam da doğum kontrol hapına ara verdiğim dönemdi sanırım bunların etkisi oldu.
Maskesiz tarayamıyorum bile trumanshow.:/
Bir dermatologa gidip b12 kullanımını falan danışayım o zaman. Çok çok teşekkürler.
  • Domuz  (10.11.14 18:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.