[]

Superonline adres değişikliğinde fahiş fiyat uygulaması

Evet aynı apartmanda başka bir daireye geçerken 100 lira istiyor bu şirket. Hangi akıl ve mantıkla istediğini anlayamıyorum 100 lira!

24 ay taahhüt verirseniz 100 lirayı yansıtmayız demeleri ayrı bir saçmalık. Bu mu müşteri memnuniyeti yani şimdi?

Nedir bunun çözümü arkadaşlar daha önceden ücretsiz ve taahhüt vermeden kutuyu başka bir adrese nakil ettirebilen oldu mu?

 
taşıma ücretsiz benim bildiğim nasıl yüz tl lan adam mı soyuyolar. e taahhüt de yok madem kapat ya da kapatırım diye tehdit et.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.11.14 19:10:29 ~ 19:10:43) 
daha önce çağrı merkezinde çalışmıştım. ne derseniz deyin başka bir yolu yok. alt kata nakil alıyor dahi olsanız fiber nakli için yeniden bir ekip geliyor ve bu yüz tl o ekip geldiği için alınıyor. yeniden 24 ay taahhüt verirseniz nakil ücreti alınmıyor (zira 24 ay taahhüt vermek, sıfırdan bir internet aboneliği yapmak gibi oluyor)

adsl'de nakil ücretsiz. ancak fiberde durum böyle. ya yüz tl vereceksiniz ya da 24 ay taahhüt. (24 ay taahhütü ancak başka bir kampanyaya geçerken verebilrsiniz. şuan bulunduğunuz kampanyada yeniden 24 ay taahhüt vermeniz mümkün değil)

eğer şuan aktif taahhütnüz yok ise ya da bir ay falan kaldıysa iptal ettirmek istediğinizi söyleyip churn'e bağlanın (20 dk.ya yakın telefonda bekleyebilirsiniz yoğunluğa göre). yani pazarlık yapacaksınız bile ancak iptal birimi ile yapın, genel birimdeki arkadaşlarla konuşup boşuna kendinizi de oradakini de yıpratmayın çünkü ne kadar kızsanız ya da saçma olduğunu söyleseniz de onlar çözüm bulamaz.

müşteri memnunuyiti?? en yakın rakibi ttnet ve ttnet'in nasıl memnuniyetsiz bir firma olduğu herkesçe malum. bir diğer büyük şirket superonline olduğu için müşteriler biraz el mecbur modundalar. arkasında bir de turkcell kalitesi(!) olunca böyle bir sonuç çıkıyor ortaya.
  • dahinnotha  (09.11.14 19:16:47 ~ 19:20:32) 
eğer becerebiliyorsanaz apartmanın altında sığınak gibi bir yerde bir switcheri vardır, yeni evinizden çıkan kablonun oradaki ucunu bulup eski evinizden gelen kablonun takılı olduğu olduğu port'a takın.


  • spankenstein  (10.11.14 10:21:47) 
@spankenstein aklıma geldi aynısı hatta baktım bile ama asma kilitle kitli o alet. zarar vermem gerekir onuda yapmam.


twitter şikayetvar gibi platformlar üzerinden çağrıma cvp verdiler, 59 liralık faturamı 39 liraya düşürdüler + nakil işlemini ücretsiz yaptılar çirkef olmak bu ülkede herşeye yetiyor sanırsam.
  • prezarlatif  (10.11.14 10:24:52 ~ 13:10:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.