[]

Kahve falı sorusu no.15

imgur.com
imgur.com

Ciddi ve geyik yorumlarınızı bekliyorum

 
truva atı ve dans eden birini gördüm


  • basond  (09.11.14 18:42:10) 
bir ördek gördüm, ağzında papyon tutmuş sana doğru geliyor. evleneceksin.

askerde bir arkadaşın var, onunla karşılıklı bi konuşma yapacaasınız.

bi de yılmaz ı meseneden sileceesin.
  • mellifica  (09.11.14 18:43:47) 
birincisinde şaha kalkmış bi şey var. birine doğru halleniyor.
ikincisinde kahve çok hüpletilmiş. delta ovası oluşmuş. turnalar kur yapıyor.

  • ermanen  (09.11.14 18:46:34) 
Valla bi köpek gördüm sana doğru geliyor. Çevrede senin kötülüğünü isteyen kişiler olabilir dikkatli ol.


  • yazgisiz infaz  (09.11.14 18:49:38) 
sırtı dönük baykuş gördüm.
yorumlayamadı; baykuş uğursuzluktur ama sırtı dönük olduğu için uğursuzluk senden uzaklaşıyor diyelim.

  • asisamus  (09.11.14 18:51:28) 
İlkinde resmen tango yapan bir çift var, demek ki sevgilili bi durum söz konusu. Düğüne falan gidebilirsin.


  • ekaterina  (09.11.14 19:13:32) 
ağır bir iç sıkıntısı söz konusu.uzun süredir görmediğin birini yeniden hayatına sokacaksın, sevgili veya arkadaş olabilir. balık var bir tane, oldukça da yakın. yakın zamanda para bekleyebilirsin bir yerlerden. ama bu parayla birlikte bir sorumluluğun altına gireceksin, hazırlıklı ol. bu sorumlulukla birlikte bir kadının yardımını alacaksın. bir haber var ama temiz, ev, şehir değişikliği, iş ya da okul değişikliği vs olabilir. ailende ya da çevrende baş aşağı durmuş hiçbir işi yolunda gitmeyen biri var ya da olacak. bu kişiyi bu durumdan kurtarmak için bir plan yapılacak senin de dahil olduğun, girme sakın.

at bi beşlik de havamızı bulalım.
  • nohayapodo  (09.11.14 19:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.