[]

Bu boyutta bir dövme kaça mal olur?

Yaptırmak istediğim dövme aşağı yukarı resimdekiyle aynı boyutta. Biraz daha sade ve renk içermiyor.

Soru,
-Bu ebatta bir dövme yapmak için ortalama ne kadar para ödemem gerekir?

 
@freekara,

Resimdeki gibi kola yaptırılacak. Her bir dövmecinin farklı farklı rakamlar isteyeceğinin farkındayım. Amacım tahmini olarak ortalama bir fiyat almak.
  • tendra van case  (08.11.14 12:59:41) 
3-5 bin arası. benzer kalitede yaptırmak istiyorsan.


  • archely  (08.11.14 13:30:36) 
300-400 çok az böyle bir dövme için, o fiyata yapanı bulsan bile yaptırma.

3-5 bine bulursan da yaptırma, half sleeve falan yaptırmıyorsun sonuçta kazıklanmanın da alemi yok.

temiz ve iyi işçiliği olan bir dövmecide 1000-2000 arası olacaktır muhtemelen. daha sadesi olacaksa 2000'e çok yaklaşacağını sanmam.
  • gizemlikovboydankacankertenkele  (08.11.14 14:35:30) 
300-400'e yapılan işler senin de göreceğin gibi ciddi anlamda vasat. realistik dövmeler yeni yapılmış haliyle oldukça silik. iyileşince daha da kötü görünecekler. çoğu da kopyalama-internetten alınmış.

her çizim yapmasını bilen, eline her makina alan iyi dövme yapar diye bir şey yok şunu aklınızdan çıkarın lütfen. hayatın boyunca vücudunda kalacak ve ne kadar kaliteli olursa olsun zaman içinde silikleşecek. vücut mürekkebi sürekli atmaya çalışacak çünkü. işçilik konusuna değinmiyorum bile. hatasız işlendi diyelim, 2-3 sene sonra kötü göründüğü için üzerinden geçirtmeye gideceksin. ne anlamı kaldı?

sonuçta parayı sen ödeyeceksin senin kararın, ama bu dövme işçiliğin hakkını vererek 300-400 gibi fiyatlara yapılmaz. bu kadar.
  • gizemlikovboydankacankertenkele  (08.11.14 22:25:59 ~ 22:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.