[]

yeme içme mevzuları

disarda büfede diyelim. ayran içiceksiniz acık mı kapalı mı tercih edersiniz? ben mesela acık ayranı kım niye içer çözebilmiş değilim:) kapalı güvenilir ayran varken.

dısarda imtina ettiginiz seyler var mı? kıymalı borek yemem mesela ne eti koydukları belli değil amk.

bide bazı tadıdıklarım domuz eti pişen yerde asla yemek yemiyor. aynı tavada piştigi aynı bıcakla kesildigi için.

sizin bunlara benzer yemek yeme alıskanlıklarınız var mı?

 
Göz görmeyince gönül katlanıyor valla. Açken hele hiç o tarz düşüncelere girmiyorum.


  • nickimi yermisin  (08.11.14 00:58:27) 
açık ayran (en azından yayık ayranı, susurluk ayranı vs.) daha lezzetli, genelde bu yüzden tercih ediliyor.


  • mutley  (08.11.14 01:27:41) 
Acik ayrani her zaman tercih ederim. Kapalilar daha yagli ve tuzlu oluyor.

Sosisli yemem.

Ekmek arasi yerine durumu tercih ederim.
  • halitkin  (08.11.14 01:28:08) 
güvendiğim bir işletmede açık ayran tercih ederim. çünkü endüstriyel olmayan yoğurttan yapılan ayran hafif ekşimsi olur. olumsuz bir özellik değildir yani, doğallık göstergesidir. profesyonel olarak yemekle ilgilenen çoğu insan kapalı ayran tercih edenlere götüyle güler.


  • zgrydn  (08.11.14 01:44:41) 
açık ayran daha lezzetli oluyor, o yüzden genel olarak açık ayran söylüyorum.

ayranından etinden falan şüphe edeceğim müessesede gidip hiçbir şey yemem. güvendiğim yerlere gidiyorum onun da ayranıydı etiydi aklıma gelmiyor.

bir de zaten hiçbir yere %100 güvenemezsin, kimbilir neler yiyoruz. temiz, kaliteli yerleri tercih edeceksin, tamam.
  • kaffle  (08.11.14 03:45:13) 
açık ayran her zaman tercihimdir, daha bir ekşi lezzetli olur, kıymalı börekte yerim, 1 liralık döner bile yerim, ölmezsiniz merak etmeyin, küçükken toprağa düşen çikolatasını kumlu kumlu yiyen bir çocuktum.


  • grimer  (08.11.14 04:01:53) 
Artık o kadar çok kafaya takmıyorum ben. Duruma göre yerim de içerim de. Çünkü kaçış yok. Hiç bir şey tam güvenli değil. Çok meşhur bir markanın ürününün tahlilinde insan dışkısı çıkabiliyor. (Kaynak: Mahkemedeki zabıt katibi tanıdığım)

Dün ayrı zamanlarda yolda yürürken burnunu karıştıran iki kişi gördüm. Biri Anadolu'dan göçmüş olduğu anlaşılan çocuklu 30 yaşlarında bir kadın, diğeri plaza insanı giyimli yine 30 yaşlarında bir adam. Dün o adamla kaç kişi tokalaştı, dokunduğu yerlere kaç kişi daha dokundu, o anne eve gidene kadar çocuğunun yüzüne kaç kere temas etti bilmiyorum.

Biraz mikrop da lazım, yoksa vücut çuvallıyor. Galip Derviş de olmiycan, bile bile lades de demiycen. Bağışıklık sistemini sürekli ayakta tutmak lazım. Çünkü uyursa yanarsın.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (08.11.14 07:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.