[]

donmuş pizzayı daha lezzetli yapmak

biliyorsunuz bu donmuş pizzalar lezzetsiz şeyler ama bazen acil durumda buzluğu açınız misali saldırıyorum bunlara mecburiyetten. bunları basitçene biraz daha lezzetli hale getirmek mümkün mü ? tek yaptığım kekik ekmek üstüne.




 
Ketçap ile ye .


  • sapkasiz cikmam abi  (07.11.14 19:43:50) 
ranch sos ile dene


  • kablelvuku  (07.11.14 19:44:01) 
bas üzerine eriyebilen bir peyniri bol miktarda, bir de peynirin iyiyse değil hamur karton olsa lezzet bombasına dönüşür.


  • diabolus79  (07.11.14 19:44:57) 
ranch hakkaten güzel olur ya! ranch nerede bulunur nerede satılır burger king satıyor bir tek bildiğim ?

diabolus79 var mı peynir tavsiyesi normal ucuz bi kaşar olur mu acaba ?

benaaymi zaten öyle yapıyorum.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.11.14 19:45:47 ~ 19:46:37) 
fazladan kaşar rendele üzerine öyle at fırına, ben öyle yapıyorum.


  • kaymaktutmayansicaksut  (07.11.14 19:46:26) 
bi çay tabağında 3-4 yemek kaşığı zeytinyağının içine kekik ve karabiber at, fırına atmadan önce pizzanın üzerinde gezdir ve mikrodalgaya değil normal fırına at

ekleme: ranch sos marketlerde satılıyor. calve markası ile. burger king'e de calve yapıyor zaten.
www.sanalmarket.com.tr
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (07.11.14 20:31:55 ~ 20:33:03) 
közlenmiş kırmızı biber, mısır, bezelye falan da ekleyebilirsin söylenenlere ek olarak. Abartıp zeytinyağlı domatesli kekikli bi sos bile yapabilirsin ama bu kadar uğraşla hazır yerine kendin pizza yapman daha mantıklı olur galiba. Ama ben dr oetkerinkini seviyordum ya, bence lezzetsiz değil onlar eğer öneri istersen.


  • mayaa  (07.11.14 21:03:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.